Birileriyle takipleşme mevzusu yüzünden çıkardığınız biri, size kendisi değil de başka şekilde ulaşmaya çalışıp en sonunda bir sürü takipçi vs. çıkarıyor.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birileriyle takipleşme mevzusu yüzünden çıkardığınız biri, size kendisi değil de başka şekilde ulaşmaya çalışıp en sonunda bir sürü takipçi vs. çıkarıyor.
Cevap
1Cevap
Artık hayatınız sadece sosyal medya uzerınden oynuyo
durum şu;
hoşlandığım kişinin, profilini düzenleyip kız takip etmesine kızdığım için takipten çıktım. 1.5 ay oluyor. ikimizin de hesabı gizliydi. arkadaşlarına falan istek attırdı. (tanımıyorum diye düşünüyor takip ettiklerinde görmüştüm) dönmedim. istekleri 15-20 gün beklettim sonra da profili açmadan önce sildim. profilimi açtım. aynı 2 kişi birer gün arayla takip ettiler. onların da takibini çıkardım. sonra ben profili açınca o da 1 gün önce 3-4 kız eklemişti onları çıkardı. 3 haftadır profilim açıktı kimseyle takipleşmiyordum. sonra profili gizledim. akşamında takip ettiği sayısı 1 arttı. sonra gece profilimi açtım. ertesi gün öğleye doğru 2 kişiyi takipten çıkardı. sonra akşamüstü takip ettiği kişilerden 1 kişiyi çıkardı. takipçilerinden de 60 kişiyi çıkardı. ne düşünüyorsun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyada böyle taktiksel hamleler yapanlara çok sık rastlıyoruz. Kendi profiliyle iletişime geçmeye çekindiği ya da dikkatini çekmek istediği için sahte hesaplar üzerinden şansını denemiş. Yanıt alamayınca veya istediği reaksiyonu göremeyince de ego yapıp takipçi temizliğine girişmiş. Tamamen merak uyandırma ve "bak ben de seni siliyorum" mesajı verme çabası. Dijital dünyada bu tarz pasif-agresif hareketlere hiç takılmamak en doğrusu. Sen bu durumu fark edince hesabı tamamen engellemeyi düşündün mü yoksa akışına mı bıraktın 📱⚡