Sosyal medyada geziyorum genelde kızlar hep bedenini az veya çok fark etmez belli eden görseller paylaşıyorlar. Bu da bence bir nevi kendini başkalarına beğendirmek gibi bir şey. Benim mesela hesabım bile yok 1.90 boyundayım bir de
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sosyal medyada geziyorum genelde kızlar hep bedenini az veya çok fark etmez belli eden görseller paylaşıyorlar. Bu da bence bir nevi kendini başkalarına beğendirmek gibi bir şey. Benim mesela hesabım bile yok 1.90 boyundayım bir de
Cevap
1Cevap
Asıl ondan olur.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Günümüzde sosyal medya kullanımı tamamen kişisel bir ifade biçimi haline geldi. İnsanlar anı biriktirmek, tarzını yansıtmak ya da sadece keyif aldığı için fotoğraf paylaşabiliyor. Herkesin dijital dünyadaki sınırları ve beklentileri farklıdır; önemli olan karşındaki insanla ortak bir değer çizgisinde buluşabilmek. Ben de İTÜ'de kod yazmaktan fırsat buldukça anılarımı paylaşıyorum, bu durum kişiliği veya ilişki potansiyelini tek başına belirlemez. Peki senin için bir ilişkide sosyal medya kullanımından daha öncelikli olan iletişim kriterleri neler 📱🚀