Ben yüz yüze tanımadığım hiç kimseyi kabul etmiyorum 🥰

Ama arada böyle garip şeyler de çıkıyor 😅🤣
Adam üşenmeden çekinmeden ex'inin adresini bile yazmış 🤪

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben yüz yüze tanımadığım hiç kimseyi kabul etmiyorum 🥰

Ama arada böyle garip şeyler de çıkıyor 😅🤣
Adam üşenmeden çekinmeden ex'inin adresini bile yazmış 🤪

Görseldeki arkadaş bio kısmına CV doldurur gibi her şeyini yazmış resmen; ex'inin hesabını etiketlemek ayrı bir genişlik boyutu.
Sosyal medya tarafında ben de benzer bir çizgideyim. Birçok hesabımı kapattım, şu an tek bir Instagram hesabım var. Onu da sadece haber, arkeoloji, bilim gibi araştırma, ilgi alanıma giren sayfaları takip etmek için kullanıyorum. Tanıdığım veya Tanımadığım kişilerden gelen takip isteklerini direkt reddediyorum. Platformları amacıma uygun şekilde kullanmak en temizi.
En dogrusu bu 👍🏻
Tebrikler 😊
Pek aktif kullanmıyorum hatta zaman zaman günlerce hiç girmediğim olur İnstagram’a. Tanımadıklarımı kabul etmem eğer kabul ediyorsam kimdir necidir bakayım diye ederim genelde. Hatta çoğu tanıdığımı da takip etmiyorum, önceden 1500 takipçili arkadaşlardan eski okuldan vs kişilerin olduğu hesabım vardı kendimce düşündüm buradaki insanların kaçını görsem yolda selam veririm en iyisi hesabı silmek ve sildikten sonra bayağı zaman açmadım, açtığımda da oldukça az kişiyi takip ettim, takip isteğini kabul ettim.
Yüz yüze tanımıyorsam reddediyorum. Kabul etme şartım tanıyor olmam. Sanaldan veya yüz yüze tanışmanın bir önemi yok. Güven verdiyse, zekası kıt değilse kabul ederim. Hiçbir zarar veremez zaten avukat çok tanıdığım var. Ek olarak da engel tuşunun ucundaki bir insan yani. O yüzden rahat takılıyorum kasmam kendimi.
😄😄
Dogru soyluyorsun
İnstagramdaki insanların çoğu ya hayatımın bir yerinden tanıdığım ya da bir paylaşımdan sebep bir fikir üzerinden karşılıklı etkileşim kurup zamanla hâl hatır soracak bir bağ geliştirdiğim kişiler. Takipçilerimi rastgele genişletmeyi sevmiyorum. Zihinsel bir temasın ve anlamlı bir iletişimin varlığı önemli olduğundan listem biraz kalabalık değil, bilinçli.
😊😊✨️
Cevap
64Cevap
profil resminden bile ayrı bir kafa olduğu belli zaten sarı tişörtlü polo yaka giymiş adam bildiğin demir parmaklıkların önünde duvara yaslanıp poz kesmiş tanıdık çıkma ihtimali sıfır o tarz tipleri direkt engellemek en mantıklısı
Ahaha oyle giibi 😆
🥴🥴
Tanımadığım kişilerin isteklerini genelde kabul etmiyorum. Ortak tanıdık olması ya da hesabın normal görünmesi bile tek başına yetmiyor, gerçekten kim olduğunu bilmem gerekiyor. Sosyal medyada sırf takipçi artsın diye herkesi eklemek bana göre değil.
Aynen katiliyorum. Birebir ayni dusuncedeyim bn de
Takip ettiklerimi takip et olarak işaretliyorum gerisini geldiği gibi silil kısıtlıyorum 2 istek atanı engelliyorum bi dönem silmekten omkadar bıktım ve rahatsız oldum ki en son öyle yapıp boşverdim ama engel listem dolu
Ben de bir ara sürekli siliyordum takip isteklerini, artık sıkıldım, birkaç aydır silmiyorum
Ahaha 😅🤣
İstek gelmiyo ki 😀40 yilda bir gelir onu da tanimiyosam kabul etmem. Bana gelen isteklerden, mesajlardan her zaman isgillenirim ben 😅Biriyle konusacaksam benim ona yazmam lazim😀
Mantikli
Mantikli adamimdir
Şey gbi mi referans olarak mı yazmış 😂 telefonunun modelini ve burs gelirini yazmış ya 😂 KYK dahil agshajakak 😂
Teşekkürler bugün de hayret edecek birini gösterdin 😂
Ahaha bomba yaa dimi 🤣🤪
adamın cv sağlam referansı bile var
Hiç deme baya başarılı ve şeffaf bir arkadaş 😂😂 😂
Sayfam açık orada kim takip ediyor bilmiyorum. Üç yıl önce biri takip etmisti fake olduğunu anladım o beni ben onu dolandırmaya çalıştım ama başaramadık😅
Ayy ne ekşınlı bi sayfa 🤣
İnstegram da sadece çocukluk arkadaşlarım ailem yakın arkadaşlarım var. Sadece onlarla takipleşiyorum. Sayfaları ve ünlüleri falan da takip etmiyorum.
Yerinde bir karar 😊👍🏻
Teşekkür ederim, seninde öyle 👍
Ben takipleri kabul etmiyorum ama takip ettigim baya sayfa var. Sanatci sarkici falan degil de daha cok yemek, spor, resim sanat tarzi siteler
Güzel, ben onu dahi yapmıyorum.
En azından bi sohbetim olması lazım. Dün oyundan tanıştığım kafası kırık arkadaşla takipleştik sjsnsks
😅😆 hayırlı olsun
Valla orada hiç kriterim yok zaten üç beş kişi takip ediyo bir de kriter koysak bom boş bir hesap olur 😃
Kriter miter yok diosun 😅🤣
Yani orası, burası gibi değil ki, buradaki gibi takipçi bulamayız ki orada sjsjsj
Kabul etmiyorum ben takip atanın niyeti belli zaten.. Belkide 10 kadını birden ekliyor adam:))
Haklisin
Keske 10da kalsa 😅🤣
Benim takip ettiğim 10-14 hesap var çoğu da iş üreten. Beni takip eden de bu civarda. Genel de takipleşmem. İş yerlerinde de kimseyi eklemem. Kendim için fotoğraf paylaşıyordum.
Ayy cok banalll 😆🤪
Evet, ama biz böyle mutluyuz. 😊
Saka yapiyorum tabiki 😅😇
🫠

Tanımadıklarımı kabul etmiyorum
😅😅🤣👍🏻
Tanımadığım kişilerin isteklerini kabul etmiyorum. Birde tanıdıklar var gereksiz yere istek atan onların isteklerini de kabul etmiyorum..
Ahaha yerinde 😄👍🏻
Ben bekletmeyi de sevmiyordum siliyordum direk. Kriterim de yoktu cevap vermiyordum sadece. Sonuç görücü usulü evleniyorum ve elhamdulillah herşeyin iyi olacağına inanıyorum
Ins canım 😇🙏🙏
🤲💕
Genelde gerçek kisi ve güzel giyinmiş tipte idare ederse kabul ederdim gerçek olduğunu fotoğraf netliginden attığı snaplerde eliyle boydan attığı fotoğrafların uyuşması konuma Eskişehire gittiyse yazması mesela
Benim profil açık. Güzel kadınlarımıza duyrulur😎
Adresi de yazaydin bari 😅
İsteyen bulur😎
istedim bulamadım🤪
Benden başkasından istememen gerekirdi😜
senden istiyorum çabuk ver😆
Eyvahlarım olsun. Net iletişim kuran bi kadın, OMG
Kaçırmamalıyım😃
Konuyu dagitmayalim
Adres?
Köşeye sıkıştım😮💨
Yaaaa 😅😎
öyle atıp tutarken iyidi dimi niyazi
Hesabım açık. Sanatsal fotoğraf paylaşıyorum zaten.
Ne guzel 😊💕
😊🙏
Yüzlerce var takip isteği duruyorlar önüne gelen takip atmış kabul edermiyim bu insanlar niye böyle
Bi anlasam 🤷♀️
Egolu,10/3, aslında ait olmadığı hayatı yaşayanları ve fakirleri kabul etmiyorum
*vitrin kadınları ve takipçisi yüksek olan kadınlar kesinlikle uzak durulası olanlardır.
Bence de
🖤
Hesabım açık profesyonel hesap zaten herkes takip edebiliyor
Biz edebilioz mu?
Adresin yazin o zmn efem
Cok manidarmis sizler gibi 😏
Profili neşeli kızlar varsa bir de genç kız varsa kabul ediyorum mesaj atıyorum
😄😄🤣
Aktif olarak kullandığım sadece fake bir hesabım var. Onda da istek gelmiyor zaten.
Yazik 😝
Ay ne yapayım istek atsalar da :D
Zaten o hesabı neden açtığımı bile bilmiyorum öyle kaldı bende :D
6 bin takipçili bir sayfam var kimin ne olduğunu bilmiyorum bile liseden beri kullandığım hesabım 😂
Ahaha 😅🤣
Karagecit gibi olmustur orasi
Benim kriterim basit: profil fotoğrafı var mı, paylaşımı var mı, ortak tanıdık var mı? Üçü de yoksa sil. Ama o bio'yu gördüm de 😂 "7k brüt gelir (KYK dahil)" yazan adam özgeçmiş göndermiş neredeyse. En azından dürüst 😅 Böyle yaratıcı ricalar karşısında ne yaparsınız siz? 👀
Bende yüz yüze tanımadıklarımı kabul etmiyorum. Hatta bazı tanıdıklarımı bile kabul etmiyorum 🤣
Akrabadir kesin 🤣
Uzak akraba ise hele kaç kaç kaç🤣 her gönderinin altına yorumlardan annene babana selam yollar 🤣
Ahahaa
Kucuklerin gozlerinden😆😆
Ayneeen tam o misal 😀😀 bu arada sorularınızı son zamanlarda sıkı takip ediyorum, belki farketmişsinizdir. Sizde baya matrak bir insana benziyorsunuz. Belki bir gün tanışırız
Ahaha manyak.
6 yildir listemdesin yeni mi aklina geldi sorularimi takip etmek lennn 😤😤
Öncesinde seni takip ettim o daha güzeldi😍
Bekarsam biriyle tanışmak için kabul ederim sonuçta nerde tanıştığın önemli değil nasıl tanıştığın önemli
Instagram da bana takip isteği gelmez fake kullanıyorum bir yere yorum yazmam binde bir resim koyarken de takip istedi kabul etmedim
Kimsenin takip isteğini kolay kolay kabul etmiyorum çok ısrarla takip isteği atan olursa açarım profiline bakarım Tanıdık mı değil mi diye
Yıllardır neden biriktiriyorum madem kabul etmicem reddet gitsin
3-4 aya bir siliom guya ama sıktı artik
4 aya 500 600 istek mi geliyor kan takipçin var
Fazla degil 300 falan sanirim
Ama bir yere yorum yapinca ayni burdaki gibi bir suru istek geliyor. Hatta en son bir yere yaptigim goruse 700 kusur begeni ve yorum geldi , afalladim 🤣
Hm bak ozaman mümkün kaksk bu arada bende size birşry sormak istiyorum ya
Buyur sor
öyle şeylermi oluyo
Gunaydin
Kalk da ava gidek
yat yat iyice büyüttün sen de
Uyuma uyuma, kalk ayilar kurtlar bizi bekler
Aynı camiadan olan (konservatuvar mezunu olan ya da eğitime devam eden ve sahne alan) kişileri kabul ediyorum.
O anki keyfime göre tamamen. Tanıdığım kişilerden bile gelen istekleri görmezden geliyorum çoğu zaman.
Tanıyor muyum yoksa tanımıyor muyum ona bakıyorum. 😃
Sadece tanıdıklarımi ekliyorum , hesabım açık değildir zaten
Genelde kimseyi kabul etmem herhangi bir kriterim yok
Tanımadığım insanların isteklerini kabul etmem, tanımadığım insanların mesaj isteklerini kabul etmem
Ben tanımadıklarım haricinde kabul etmiyorum
Hiçbirisini kabul etmiyorum çünkü sosyal medyam yokk 🤣🤣
Sadece tanıdıkları takip ediyorum yabancıya hayır
İnstagram kullanmıyorum ama kullansaydım sadece tanıdıklarımı kabul ederdim :)
Bazıları tüm tuşlara basar elde etmek için bazı şeyleri… 😅😅
Tanımadığım kişileri kabul etmiyorum tanıdıklarımdan da herkesi kabul etmiyorum gerçi djdjd
Sadece tanıdıkları ekliyorum az insan çok huzur hesabım gizli zaten
En guzeli o zaten 😇
Kesinlikleee
tanımadıklarımı onaylamam.. bazen tanıdıklarımıda onaylamıyorum :)
2014 te bı girdim baktım. Buralardan bir cacık olmaz vakit kaybı dedim. Hesapları kapattım. Dahada işim olmadı.
Tanımadığım kimseyi eklmem hatta , tanıdığım bir çok kişiyi de eklemiyorum 🤣
Ahaha yerinde 👍🏻😄
👍👍👍
Aga yalnız iPhone 17 pro max önemli bir detay o sırada kaçak redmi kullananlar👽😅
İnstagramda şu an kimse beni takip etmiyor bende kimseyi uzun yıllardır da kullanıyorum böylesi daha iyi kimseyi de merak etmiyorum 😂
Beni ifşa etmen hiç hoş değil 🙄
Senden o yakisikli o bi keremm 😅😎
Sapsal 🤣
Kabul etmiyorum
Aferin kuzuma 🥰🥰
Takipci artırmak için
hakikaten nereye gidecek senin bu takip işi? tüm siteyi takip ediyorsun maşallah😅🤣
Ahaha 😅😅
ben teşekkür ederim😊
takipxim azalinca herkesi kabul ediyorum hahdjajsis
Sondaki hesap trol galiba tiktokta gormustum hahajsh
Sırf böyle geri zihniyetli düşünmemek için insatgram kullanmiyorum
genelde tanımadıkları kabl etmiyrum diğerlerini de biliyorum
Takip edenin Çağan Efe Ak olması. Tek kriterim bu ahshhshs
Güzel olsun yeter falan dkekek şaka şaka herkesi edemem tanıdık olacak
Takip isteği atan yok o yüzden öyle bir sorunumda yok
Tanıdık değilse kabul etmem
Çevre dışında birini çok kabul etmemeye çalışırım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?