Ben yüz yüze tanımadığım hiç kimseyi kabul etmiyorum 🥰

Ama arada böyle garip şeyler de çıkıyor 😅🤣
Adam üşenmeden çekinmeden ex'inin adresini bile yazmış 🤪

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben yüz yüze tanımadığım hiç kimseyi kabul etmiyorum 🥰

Ama arada böyle garip şeyler de çıkıyor 😅🤣
Adam üşenmeden çekinmeden ex'inin adresini bile yazmış 🤪

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Pek aktif kullanmıyorum hatta zaman zaman günlerce hiç girmediğim olur İnstagram’a. Tanımadıklarımı kabul etmem eğer kabul ediyorsam kimdir necidir bakayım diye ederim genelde. Hatta çoğu tanıdığımı da takip etmiyorum, önceden 1500 takipçili arkadaşlardan eski okuldan vs kişilerin olduğu hesabım vardı kendimce düşündüm buradaki insanların kaçını görsem yolda selam veririm en iyisi hesabı silmek ve sildikten sonra bayağı zaman açmadım, açtığımda da oldukça az kişiyi takip ettim, takip isteğini kabul ettim.
Tanımadığım kişilerin isteklerini genelde kabul etmiyorum. Ortak tanıdık olması ya da hesabın normal görünmesi bile tek başına yetmiyor, gerçekten kim olduğunu bilmem gerekiyor. Sosyal medyada sırf takipçi artsın diye herkesi eklemek bana göre değil.
Aynen katiliyorum. Birebir ayni dusuncedeyim bn de
Valla orada hiç kriterim yok zaten üç beş kişi takip ediyo bir de kriter koysak bom boş bir hesap olur 😃
Kriter miter yok diosun 😅🤣
Takip ettiklerimi takip et olarak işaretliyorum gerisini geldiği gibi silil kısıtlıyorum 2 istek atanı engelliyorum bi dönem silmekten omkadar bıktım ve rahatsız oldum ki en son öyle yapıp boşverdim ama engel listem dolu
Ben de bir ara sürekli siliyordum takip isteklerini, artık sıkıldım, birkaç aydır silmiyorum
Sende takip ettiklerimi takip et de arada gir tek seferde olanları sil kafa daha rahat oluyordu
Benim, takip isteklerini kapatma ayarı yok mu diye çıldırdığım dönemler oldu ig yi sevemedim gitti
Ahaha 😅🤣
O anki keyfime göre tamamen. Tanıdığım kişilerden bile gelen istekleri görmezden geliyorum çoğu zaman.
Instagram da bana takip isteği gelmez fake kullanıyorum bir yere yorum yazmam binde bir resim koyarken de takip istedi kabul etmedim
Takipci artırmak için
hakikaten nereye gidecek senin bu takip işi? tüm siteyi takip ediyorsun maşallah😅🤣
Kafam rahat ya a hehehe
Etmiyorum. Zaten 0 takipcim var fjfjf
Profili sahte gibi değilse belki.
Referans vermiş
Ahahah 😅🤣
İstek gönderip iptal edenler var
Tanıdık olması
Kusucam ne yazmış o ergen öyle öğk