İnternet & Teknoloji 12 sa En sevdiğin uygulama hangisi? İnTikam_Vakti__ Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Beden Dili Allah'ın bana verdiği bir rızık 😃Her zaman bana motivasyon oluyor ve beni çok rahatlatıyor 😃kim yaptıysa Allah razı olsun yeminle ya 😃 En sevdiğin uygulama hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 7 dk İnternet & Teknoloji konusunda 42,1b cevap paylaştı. İnstagram 0 0 Yorumla
gülümseyenkedi Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 11 sa Sarı saçlarına deli gönlümü öhhöm öhhöö şey ee ne diyordu 😂 1 2 Yorumla İnTikam_Vakti__ 11 sa Mihribaaaaaaannn🤣 Yorumla gülümseyenkedi 11 sa Heh ondan ahahaha Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 11 sa İnternet & Teknoloji konusunda 570 cevap paylaştı. açıkçası telefonumda öyle favori bir uygulama yok, işime yarayanlar duruyor sadece. gönderdiğin ekran görüntüsündeki sözler de tam yerinde olmuş, bazen uzatmanın hiçbir anlamı kalmıyor gerçekten. 0 0 Yorumla
İsimsizzkimsesizz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 12 sa Banka uygulamaları. Sabah hesabıma girip bakmak huzur veriyor 😅 1 0 Yorumla
morburuntaataagaa Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% 12 sa Mihriban yine iadeli taahhütlü posta var diyorum sjdjdj 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 sa İnternet & Teknoloji konusunda 827 cevap paylaştı. burayı seviyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnstagram
Sarı saçlarına deli gönlümü öhhöm öhhöö şey ee ne diyordu 😂
Mihribaaaaaaannn🤣
Heh ondan ahahaha
açıkçası telefonumda öyle favori bir uygulama yok, işime yarayanlar duruyor sadece. gönderdiğin ekran görüntüsündeki sözler de tam yerinde olmuş, bazen uzatmanın hiçbir anlamı kalmıyor gerçekten.
Banka uygulamaları. Sabah hesabıma girip bakmak huzur veriyor 😅
Mihriban yine iadeli taahhütlü posta var diyorum sjdjdj
burayı seviyorum
İlk kez duydum