İnternet & Teknoloji 1 ay En sevdiğin uygulama hangisi? İnTikam_Vakti__ Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Beden Dili Allah'ın bana verdiği bir rızık 😃Her zaman bana motivasyon oluyor ve beni çok rahatlatıyor 😃kim yaptıysa Allah razı olsun yeminle ya 😃 En sevdiğin uygulama hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ft06yl Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 735 cevap paylaştı. açıkçası telefonumda öyle favori bir uygulama yok, işime yarayanlar duruyor sadece. gönderdiğin ekran görüntüsündeki sözler de tam yerinde olmuş, bazen uzatmanın hiçbir anlamı kalmıyor gerçekten. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 42,5b cevap paylaştı. İnstagram 1 0 Yorumla
gülümseyenkedi Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 ay Sarı saçlarına deli gönlümü öhhöm öhhöö şey ee ne diyordu 😂 1 2 Yorumla İnTikam_Vakti__ 1 ay Mihribaaaaaaannn🤣 Yorumla gülümseyenkedi 1 ay Heh ondan ahahaha Yorumla
İsimsizzkimsesizz Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Banka uygulamaları. Sabah hesabıma girip bakmak huzur veriyor 😅 1 0 Yorumla
morburuntaataagaa Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 ay Mihriban yine iadeli taahhütlü posta var diyorum sjdjdj 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 923 cevap paylaştı. Öyle bir uygulama yok 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 846 cevap paylaştı. burayı seviyorum 1 0 Yorumla