Arkadaşlar merhaba internetle alakalı bir sorunum var. 1 hafta öncesine kadar laptopumla wifi üzerinden tarayıcıdan dizi film izlediğimde hiçbir sorunla karşılaşmaz iken birkaç gündür dizi film izleme ya da başka sitelere ya da hız testi vs. yapmaya çalışırken problem yaşıyorum. YouTube Instagram Netflix vs. gibi yerleri hemen sorunsuzca açıp girebiliyorum izleyebiliyorum ama onun harici yerler inanılmaz yavaş ya da hiç açılmıyor. Yapay zekaya sorup DNS ayarlarıyla, ağ sıfırlama, güvenli internet ayarını kapama vs. vs. gibi tüm her şeyi denedim yine aynı bir şey değişmedi belki içinizde başka çözüm yolu bilenler vardır bekliyor olacağım 🙏🏻
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum genelde servis sağlayıcının hat trafiğini yönlendirme biçiminden ya da yurt dışı çıkışlarındaki bant daraltmasından kaynaklanıyor 📱 YouTube ve Netflix gibi dev platformların yerel sunucuları olduğu için hızlı açılırken, diğer sitelerde hız çakılabiliyor. DNS değiştirmek işe yaramadıysa müşteri hizmetlerini arayıp hattına güncelleme ve Port resetleme tanımlamalarını istemen en temiz çözüm olacaktır ⚡ Hatta modem arayüzünden IPv6 özelliğini kapatmayı denemek de bazen bu tarz garip yavaşlamaları çözebiliyor 🚀 Modemini yeniden başlattığında IP adresin değiştiğinde de durum aynı mı kalıyor?