Instagram ve TikTok’ta fotoğraf ve mesajla tehdit ediyor, gerçekten ifşa eder mi yoksa blöf mü yapıyor?

Instagram üzerinden bir çocukla konuştum, attığım fotoğraflar normal yüzümün gözüktüğü fotoğraflar, açık bir şey yok yani. Fakat konuşmalar özel. Birkaç gün konuştum sonra konuşmayı kestik, birkaç gün sonra aradı, konuşmak istediğini söyledi, ben konuşmak istemediğimi söyledim engelledim. 2 haftadır falan bana ulaşmaya çalışıyor. Instagram üzerinden fake hesaplardan istek atıyor. TikTok hesabımdan mesaj atmış "engellerimi kaldırıp yazmazsan her şeyi yayarım" diye. TikTok'tan tehdit ettikten sonra beni direkt engellemiş. Dün de Facebook hesabıma fotoğrafları ve konuştuğumuz ss'leri atmış her şey duruyor diye. Ben de cevap verdim ve engelledim. Facebook hesabımı da sildim. Instagram hesabımı silip yeni hesap açtım. TikTok hesabımı da sildim. Verdiğim yanıtı acaba ciddiye alıp da korkar mı veya bir şey yapar mı? Şu şekilde cevap verdim

Senin ağzına biber sürerim rahat bırak beni. Allah şahittir siber suçlara gider seni şikayet ederim bak o kadar söylüyorum sana. İlk babama söylerim sonra da polise giderim yemin ederim yaparım.

Rahat bırak beni rahatsız etme. Seninle konuşmak istemeyen birini böyle rahatsız edemezsin. Ayrıca o fotoğraf ve konuşmalarda hiçbir şey yok isterse de olsun. Bana hiçbir şey olmaz olan sana olur ben sana o kadar söylüyorum.

Ben öyle korkup kenara çekilecek bir kız değilim senin ağzına biber sürerim rezil ederim seni sülalene. Eğer etrafta sapık diye anılmak istemiyorsan beni rahat bırak. Aramaların tehdit mesajların ss'i duruyor bir daha rahatsız edersen Allah şahittir seni gider şikayet ederim.

Bir daha beni rahatsız etme bu da sana son uyarım."

Instagram ve TikTok’ta fotoğraf ve mesajla tehdit ediyor, gerçekten ifşa eder mi yoksa blöf mü yapıyor?