Ben sorularını görmek için atıyorum ama karşı taraf bunu yürümek olarak mı görüyor acaba?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben sorularını görmek için atıyorum ama karşı taraf bunu yürümek olarak mı görüyor acaba?

Senin niyetin yürümek değil sadece takip etmek olabilir saygı duyuyorum
Öyle algılansa da algılanmasa da bazen takip isteği atan kişi yürümek için takip atıyor
Mesela bizi takip edeni takip etmiyoruz diye veya merhaba diyerek mesaj atmıyoruz diye takipten çıkıyor hemen
Bunlarla çok karşılaşıyoruz
Çok güzel bir noktaya değindin.
En son yazmıyor veya sorularıma gelmiyor diye ben de birini listemden çıkardım. O da sitemle soru açmıştı 😂
Frekans tutmayınca olmuyor işte bir şekilde bir şeyler.
Takipleştigim ve sorularına özenli cevaplar yazdığım biri sadece dm'de kalmak isterse de orada tutmam ben onu uzun vadede. Bir şekilde çıkarırım.
Evet kişi niyetini en başta belirtirse her iki taraf için de güzel olur 😀🤞
Katılıyorum. Sonradan yön değişimi sıkıntı yaratıyor 😂
Kesinlikle 😀
Normalde sayılmaz ama kültürümüzde aşılamamış bazı kültler var bunlardan birisi de kadınların erkeklerle ilk temasa geçmeme durumu, bunu son senelerde aşmaya çalışsakta tam manasıyla içimizden söküp atamıyoruz işte tam da bu yüzden kurulan ilk temas bir kadın tarafından sağlanıyorsa erkeğin beyninde "bana ilgi duyan bir dişi" sinyalleri istemsizce yanıp sönüyor ve maalesef bunu izah edip açıklasan bile bu durumu erkek beyni aşamıyor hala bir yerlerde ufakta olsa böyle bir kırıntı bırakıyor bu ihtimal üzerine ve sanırım bunu aşmamız çok uzun zaman alacak belki de nesillere yayılması gereken bir kültürel değişim yaşanması gerekiyor.
Bunları ben de biliyorum. Sorusunda felsefik nüanslar barındıran biri yorumlarda sorudan bağımsız bir sohbet ortamı olusturabiliyor. Haliyle bu profil hakkında sağlıklı bir analiz yapamıyorum. Sistemim arıza veriyor 😂
Bu zaten senin sitemin error versin diye detaylıca kurgulanmış bir oyun, kadınların genel manada derin sohbetler sevdiğini bilip kendine bu konularda kılıf diken erkek sayısı çok fazla, bu biraz erkeklerin kolpacı olmalarıyla alakalı bir durum maalesef genel olarak toplumumuzun zihinsel olarak derinliğini kaybetmesi, akıcı düşünememesi ve beyinlerin sığlaşması sonucu erkeklerin suratlarına kadınları etkilemek için taktığı o felsefik nüans maskeleri sohbet birazcık ilerlediği zaman çok seri bir şekilde düşüyor maalesef, burada sistemin çöksün isteniyor zaten amaç o yani yoksa maalesef aramızda artık sokratesler yaşamıyor :') :D
Sokrates bulsalar gene asarlar zaten 😬
Sadece assalar yine iyiydi valla şimdi asıp kurtulan yok eleğe çevirip elektrik direklerine asıyorlar haha :D Şanslı adammış sokrates ki baldıran içirilip öldürüldü, şimdi bizim aydınlarımıza bakıyorum * ardından vurularak öldürülüyorlar :D Konu nerden geldi bu sokratese mokratese yav bize ne o da dövleti milleti bölmeseydi hahahah :D Neyse işte velhasıl kelam erkekler götttür ve göttler böyle yapar yapacak bir şey yok be :D
Kadınlar hakkında da bir yorum alalım 😂
Kadınlar hakkındaki yorumumu, kadınlar gününe özel röportaj yapılan diyarbakırlı bir abinin sözleriyle başlatıyorum : ''Gadınlar ma güldür, çiçoktir.'' :D
Şakası bir yana tabii kadınları severiz, gerek bedenlerini, bazen bize iyi gelen ve bizi güçlü kılan yönlerini severiz ve bu olgunun (kadın olgusu) kendimize ait kılmak için ya da ona ait olabilmek için saçma sapan şeyler yaptığımız zamanlarda oldukça fazladır, kadınlar erkeklerin hem en büyük ilacı bazen de en büyük zehri olabiliyor ve erkeklerin basit beyni bu çekilime karşı koymakta çok zorlanıyor maalesef, kişisine bağlı olarak kah filozof taklidi yapmak zorunda oluyoruz, kah yalandan elon musk gibi takılıyoruz, kah herkülcülük oynuyoruz kimimizde doğrucu davut gibi takılıyor dürüstlük ayağına offf yazık bize aq neler çekiyoruz neler neden böyleyiz :D :D Şimdi bu bizim kadınlara bakış açımızın bir açıklaması sayılırdı, sorduğun sorunun cevabı ise kısaca şudur ki erkekler göttttse kadınlarda memedir diyebiliriz o kadar yumuşak ve şekil alabilir canlılar ki ortamdan ortama bir bakıyorsun ev kızı bir bakıyorsun azılı bir parti kızı en nihayetinde iki cinste birbirine yaranabilmek için türlü türlü yüzler takıp farklı roller içindeler , bilemiyorum kötülüğüm üstümde bugün iki taraf içinde iyi şeyler söyleyemiyorum :D
Ahaha harika benzetmeler bunlar ve doğru. Sınırlarda gezmişsin ama çok da iyi çevirmişsin topu. Eline sağlık 😂
Teşekkür ederim ehh çok şükür dilimiz ağzımız laf yapıyo ya cümlelerin başında bile sonunu kurguluyorum kafamda ondan hep bu direkten dönmeler hahah :D
Rica ederim okumak keyifti 😀
Sorularına denk geldikçe atarız bişiler elbet haha görüşrüüüüzz 🥳🥳🥳🥳
Bence evet, %90 ihtimalle yürümeolarak algılanıyor. Biz ne kadar iyi niyetle bassak da insanların olayı algılama şekli maalesef bu. Hemen flört ya da başka bir tarzda yorumlamaya dünden razılar.
Oysa benim açımdan durum gayet netSadece sorularını veya yorumlarını beğeniyorumdur. Kendi sorularımda ya da akışımda mantıklı cevaplar görmek istiyorumdur. Hepsi bu kadar, altında başka hiçbir şey yok. Benim için o buton sadece kaliteli içerik görmekle alakalı, ama insanların bakış açısı farklı işte.
Erkek atıyorsa kesin öyledir. Ben atıyorsam benim için de öyledir. Takipçi kasmak veya sürekli birilerine istek atan biri değilim istek atıyorsam vardır bir sebebi. Aslında çoğu takipçi kasmak ilgi çekmek yürümek için normal amaçla da zaten atanı pek görmedim
İstek atıyorsam sebebi profilindeki soruları görmektir. Yanlış anlaşılıyor diye atmıyorum artık.
Bunu bende yapıyorum çok haklısın o yüzden kimseye atmamak lazım hele burada hiç
Cevap
37Cevap
görseldeki mavi örtünün önünde kaşlarını feci şekilde çatmış o sinirli bebeğin bakışı gibi şüpheyle yaklaşıyoruz genelde o isteği görünce bence net şekilde yürümek olarak algılanıyor, devir maalesef direkt buna yorma devri olmuş durumda.
Öyle gibi
burada karşı tarafın düşünceside önemli.. şu açıdan , eğer bir ilişki arayışındaysa dediğin şekilde anlaması yüksek ihtimaldir...
"Lakin soru görmek için takip isteği atmak"
Olarak anlayacağı zannetmiyorum eheheh
KS aksine iletişim amaçlı paylaşımları kaldırıyor. Tabi eskiden denetimler daha sıkıydı. Şu an baya bi gevşeklik hakim. Etkileşim, aktiflik olsun da boktan olsun modunda KS..
Diğer platformlarda da durum farklı değil. Yani toplumun genelinde var bu durum. Keşke KS ile sınırlı olsaydı. O zaman kolaydı..
Bizzat adminlerin çete kurup kadınları ağlarına düşürdüğü platformlar da var. Beterin beteri var yani 🙃
Admin olup temizlemeye çalıştım ama bataklığın içindeyken bataklığı kurutamıyorsun..
Vee canım, güzelim, beni kıskanan hemcinslerim arkamdan iş cevirdikleri için bırakmak zorunda kaldım. Bir daha da geri dönmedim. Yesinler birbirlerini dedim 😂
Muhtemelen..
Benimki bende kalsın dedim. Bence de iyi yaptım 😌
Yani o profilindeki etiketle kişinin karakterinin çoğu zaman ters orantılı olduğunu öğrenmiştim ben KS'den önce..
Sanal alem ve anonimlik kişinin gerçek karakterini ortaya çıkarıyor eninde sonunda..
Hangi istekler? 😀
Ben alkol içmeyi de istiyorum (dozunda). Bu benim karakterimi belirlemez.
Aksine yasaklar ciddi oranda belirleyici oluyor gibi..
Yasak olan şeyler daha fazla yer ediniyor zihinlerde. Farkında olmadan algı onun etrafında şekilleniyor. Tabi bunun farkında olan ve bilinçli olarak toplumlara dayatanlar var..
Geçenlerde Survivor'a boynuna taktığı yetişkin oyuncağı ile katıldığını söyleyen bir kadın için soruşturma açıldı. Oysa biz erkeklere tahsis edilecek hurilerin fiziksel özelliklerini ezber yaparak büyüdük..
Bir kadının kendine yetebilmesi, bir erkeğe ihtiyaç duymadığını kanıtlaması bile yetiyor bu kokuşmuş sistemi sarsmaya. Vay efendim kötü ornekmiş. Tam olarak olması gereken örnek bu.
Çocuklara kendi kendilerine duygusal ve fiziksel anlamda yetebilmeyi öğretmektir ebeveynlik..
Yani henüz hazır değil insanlar bilinç olarak bunu kısmen anlasamda... Soruşturma açılması biraz garip olmuş ...
Erkeklere huri verileceğini zannetmiyorum... Hem ne alaka yani erkeklere huri verilecekse kadınlarada nuri verilmesi gerek... Bence bu konuda bilgi kirliliği çok.. o yüzden konuşmasam daha iyi yorumumu kendime saklayacağım eheheh...
Haklısın... Ama bazen diyorum iyi ki ebeveyn değilim... Zor
Hem zor hem keyifli, hayatın kendisi gibi.
Sen bu kızı büyütene kadar hacca gidip gelmiş kadar olacaksın demişti abim sık sık sabrımı sınadığı için.
Asıl 3-5 üniversite bitirmiş kadar olcam ona yetebilmek için. Bu detayı atlıyorlar 😂
Atlamayınca da bağlamı yanlış kuruyorlar. Beni başkalarıyla kıyaslayıp övüyorlar. Bu da doğru değil ki. Doktora yapan birine de neyin, nasıl olduğunu ben öğretmeyeyim.
Atlasınlar gözünü seveyim 😂
Ben böyle iyiyim..
Normal değil de bu şartlarda normal görüyorum.
Öyleyi de yedik akşam oluyor. Açım ben ya kan şekerim düşüyor galba. Bir şeyler yiyeyim 🤦♀️
Afiyet oldu oldu. Küçük hanımla beraber alışverişe gittik geldik ailecek camları sildik. Sonra oturduk kurabiye yaptık. 3 boyutlu olarak gök kuşağını modelledi kendiliğinden. Ben şok 🤩
Çizmedi hamurdan yaptı 😂
Ne yazikki evet atmadan once cok iyi düşünülemeli karar verilmeli riskili ısler bunlar burası KS
Ben sorularını görmek icin atıyorum ama atsam yanlis anlarmi diye düşündüğüm oldu
Bu konu çok fazla zihnimi meşgul ederse atarım nolcaksa olsun derim ve olur. En azından mesele kapanmış olur.
Oda dogru ben cok insan sevmiyorum simdi yazar falan ugras dur ne gerek vsr😂🤣😅
Ben özellikle yazmayacak olanlara çekiliyorum ve her seferinde haklı çıkıyorum. O yüzden sorun olmuyor 🤣
Güzelmiş öylelerine var gerçekten
Algıya göre değişir takip isteği atıp gidenler çok oluyor bazıları o niyetle atıyor bazıları sorularını beğendiği için kişiye göre algıya göre beklentiye göre değişir
Haklısın.
Hayır ya. Eğer ki bi mesaj atma durumu oluyorsa o zaman evet diyebilirim ama tek takip atmak yürümek değildir bence..
Yani bi adım atmak sayılıyor mu bilmem 😅
Bazıları her türlü etkileşimi adım sanıyor maalesef 🤦♀️😬
kadın için "yürümek" deyimi yanlış bence, kadın takip atarsa "verici" olarak algılanır, ya da belli sayıda erkek tarafından "hazır ücretsiz esc, fb" gibi algılanır. yürümek deyimi erkek için geçerli bence. yani eğer seks sana ağır bir kelimeyse gerçek senin düşündüğünden daha "ağır"
Erkekler sandığımdan daha iğrenç varlıklar diyorsun, doğrudur 🙃
Ne vibe'ı vermişim?
cinselliği hafif, herkesle yaşanabilecek bir şey gibi görmüyorsun sanırım. tabi burada "ölçü" statü, para, vesair ise bu seni esc, fb olmaktan kurtarmaz. çoğu kadın "herkesle cinsellik yaşamam" dediğinde, bunun temelini zihinsel yaratıyor, yani tip, statü, sosyal statü, zenginlik, kadınların tercih ettiği bir erkek! bu kendini zihnin yarattığı değerlere satmak! anlamına gelir. tabi gerçekten cinselliğin nasıl bir erkek ya da kadınla yaşanması için kriterler vardır, ama populer, herkesin bildiği kriterler değil, zira bunların bir çoğu (yaratıcıdan gelen güzellik/yakışıklılık harici) "yapay" üretilir.
Güzellik/ yakışıklılık da sonradan gelistirilebiliyor.
Bence evlilik de kadının yasal olarak bedenini ve zamanını satmasına zemin hazırlıyor teknik olarak. Doğal sürecinde gelişmedigi için ilişkiler. Tabi bu iki taraf için de geçerli. Erkek kesenin ağzını acıyor kadın bacaklarını..
Nasıl bakarsan öyle görürsün.
Gerçek niyet fiile dökülmedikçe sadece istek olarak kalır ve daha öteye geçemez
Herkesin bakış açısı farklı ya hani
Orası öyle ona kesinlikle lafım yok.
Ancak bu bakış açısı sana her defasında zarar veriyor ve sen bundan dolayı zarar görüyor isyan ediyorsan o zaman o bakış açısını değiştirmek zorundasın.
Ben bunu anlatmaya çalışıyorum.
Yoo keyfim yerinde. Sadece soru sordum 😀
Keyfini sormadım ki😂
Gerektiğinde farklı açılardan bakmayı deniyorum hayata zaten.
Elbette çok güzel bir şey.
Farklı olanı unutmamak ama bu düşüncelerin altının boş olmaması lazım.
Çünkü altı boş olursa bu sefer havada uçan buluttan bir farkı olmaz söylenenlerin.
Bu beni ilgilendirir sizi değil
Ama kadın bundan dert yanmıyor mu?
Madem sizi ilgilendiriyorsa yanlış gitmesi için ısrar edilen olayların sorumluluğunu konuyla alakası olmayan insanların üzerine atmayalım.
Dimi.
Siteye soru sormak dert yanmak değildir. Her şeyden kendinize vazife çıkarmayı bırakın. Paranoyak olursunuz.
Sorunuz ilk başı ile sonradan başka yerlere gitti ancak siz konunun başına dönüyorsunuz farkında mısınız.
O zaman söyle cevap veriyim.
Çoğu insan canının istediği gibi algılıyor anlıyor.
Beyfendi bu saatte hiç çekilmiyor boş ve sıkıcı muhabbetiniz, zorlamayın..
Sizde haklısınız.
Doğruyu gerçeği duymak çoğu insana ağır gelir.
😂😁
Sana takip isteği atmak istiyorum. Ne düşünüyorsun?
Güzel soru. Paylaşımlarımı görüp beğenmiş olabilirsin diye düşünürüm.
Tam olarak cevap bu işte.
Herkes için geçerli değil ki bu.
Herkes kendi gibi bilir karşıdakini, ben öyle algılamıyorum.
Çok haklısın 🌸
Yürüme algısından ziyade ilk önce "Allah Allah?" dedirtiyor. Sonrası şahsın zihniyetine bağlı
Bayram değil seyran değil dimi 😂
Karşı cinsin neyi, nasıl algıladığı değil. Senin çizeceğin sınırlar belirler sonucu.
Bu doğru
İstek atmak sohbet etmekte Sorun Yok da İki Dk sonra Üstünde var diye soruyor lar
Üstünde ne var?
Nerde yaşıyorsun?
Yaşın kaç?
Evli misin?
Bu irite edici sorular başlayınca asla sonu gelmiyor..
Aynen öyle
Tabii sitede görüş beğen evlenmek istiyorsun sanıyorlar dkfk
Ellerimizde çiçek çikolata bekliyoruz sanıyorlar 😂
Şimdi hayal kırıklığına sebep oldun kdıd
Birilerinin gerçekleri söylemesinin zamanı gelmişti. Sonra kafa göz kırmak zorunda kalıyoruz 🤣
Elimiz kana bulanmasın aman huzurumuz kaçmasın djfksk
Takibe takip vardı bir ara. Onlar yürümüyordu.
Hâlâ var o da 😀
Hayır tabii ki öyle düşünüyorlarsa bundan sonra kimseye takip isteği atmayacağım:))
Hayır, o zaman çoğu kişiye yürümüş olmam lazım ama özelden konuşmadığım bir sürü insan var
Erkekler bu duyguya kapailabiliyo. Gerci kadinlar da oyle. Mmm bilemedim
Hayır değildir , kimi takip etsem bazıları hasta gibi onunla aranda bişey var diyordu en sonunda herkesi sildim
Böyle bir ortamda böyle bir tavır
Harbi. anyakmış
Kız çok akıllıymış
O masumiyet çoktan kayboldu burada. Artık herkes her şeyi başka algılıyor.
Hayır kabul etmiyorum. Kurunun yanında yaş olanları da yakmayın. Tamam oran ezici bir durumda ama hâlâ normal amaçla istek atanlar da var.
Eee o zaman hemcinsi takip etmek de eşcinsellik oluyor
Tercih meselesi
Herles görmek istediği gibi görür, boşuna takma kafaya
Pekii
bence pek de takılma. İsteyen istediği gibi görsün :D
Görmesin kafam kaldırmıyor 😂
Doğru
Sen güzel şarkılar öneriyordun. At bir şeyler de zihnimiz bayram etsin. Dışarıdan bi gitar sesi geliyor pek bi melankolik 🤦♀️
Bu şarkıyı dinle ve şu an nasıl hisler uyandırdığını söyle bana.
https://www.youtube.com/watch?v=uIBJJ3M76Mg
Piyano ile başlıyor ki çok severim 🤩
Gırtlaktan söylemeye başlayınca da beni benden aldı. Çok beğendim teşekkür ederim. Yine şaşırtmadın 🙏🥳
Ahaha olsun güzel denk gelmiş o zaman 😂
Hayır tabiki öyle bir algı olmaması lazım.
Oluyor ama 😀
Kızlar öyle algılıyor
Sadece kizlar değil sanki
Genellikle kızlar
Kimseye takip atmıyorum kabul de etmiyorum
Bu da mantıklı bir seçenek tabi.
Teşekkür ediyorum
Rica ederim
Evet ama sacma alakasi yok yürümekle
Kişiden kişe değişir bazılarının sorusuna cevap versan bana yürüyor der
saçma ben ne alaka belki bir sormak danışmak konuşmak istemiştir
Herkes her şeyi istediği gibi anlıyor
Öyle algılanıyor galiba:)
Öyle algılanıyo
Arkadaş edinmeye de çalışıyor olabilir
Bence genel olarak öyle görüyorlar
Bazıları tarafından evet
Çoğu kişi yürüme amaçlı istek atıyor
Olabilir konuşmak için atılıyor genelde
Tanışmak için
Konuşmak istiyor olarak algilaniyor
Hayir Şu an istek attim sana ne anlarsin
77 pembeliyi takip ediyorsun. Yaşadığımız şehri sormuşsun.
Arayış içinde olduğun net anlaşılıyor.
Bide saymissin helall mavileri de soylemedin harikasin. Her insan gibi arayista olmak sohbet etmek veya arkadaslik kurma istegi olmasi kotu mu sence
77 pembelide bulamadığın şeyi bende de bulamayacağını biliyorum. O 3 tane mavilinin esamesinin okunmadığını sen de biliyorsun.
Çoğu erkeğin sohbet dediği şey kadından fiziksel veya duygusal anlamda faydalanmaktır. Sadece verici olacağım bir iletişime harcayacak zaman ve enerjim yok.
Verici derken
Kendimi savunmak icin soylemiyorum bazi insanlar kadin olsun erkek olsun karsi cinsten hep arkadas ekliyor kuruyor onlar dikkatini cekmiyor benim takip ettiklerimi oturup itinayla sayman dikkatimi cekti
Ahaha saymadım istek attığın için orada görünüyor. Soru sordun istek atınca ne anladın dedin. Cevap verdim.
Ağlayacaksan sormasaydın 🤷♀️
Aglamak degil derdim soru cevap seklinde sohbet oluyor sadece. Hem sende bilirsin burada cogu pembeliler erkek gercek mavi kimlikle olmuyor 🤣
Neyse istersen engellersin kimseyi takibe falan almadim. iyi aksamlar
İyi akşamlar 😂
🤣🤣🤣
Evet
Kesinlikle
Yürümek içindir genelde
Hayır bence
Evet 😃
Hayır ne alakası var
Kesinlikle 😄
Alakası yok bence
Direk yurumek