Ben sorularını görmek için atıyorum ama karşı taraf bunu yürümek olarak mı görüyor acaba?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben sorularını görmek için atıyorum ama karşı taraf bunu yürümek olarak mı görüyor acaba?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
burada karşı tarafın düşünceside önemli.. şu açıdan , eğer bir ilişki arayışındaysa dediğin şekilde anlaması yüksek ihtimaldir...
"Lakin soru görmek için takip isteği atmak"
Olarak anlayacağı zannetmiyorum eheheh
KS buna müsait değil sanki eheheh... ama dediğim gibi düşünce önemli...
KS aksine iletişim amaçlı paylaşımları kaldırıyor. Tabi eskiden denetimler daha sıkıydı. Şu an baya bi gevşeklik hakim. Etkileşim, aktiflik olsun da boktan olsun modunda KS..
Diğer platformlarda da durum farklı değil. Yani toplumun genelinde var bu durum. Keşke KS ile sınırlı olsaydı. O zaman kolaydı..
kadın için "yürümek" deyimi yanlış bence, kadın takip atarsa "verici" olarak algılanır, ya da belli sayıda erkek tarafından "hazır ücretsiz esc, fb" gibi algılanır. yürümek deyimi erkek için geçerli bence. yani eğer seks sana ağır bir kelimeyse gerçek senin düşündüğünden daha "ağır"
Erkekler sandığımdan daha iğrenç varlıklar diyorsun, doğrudur 🙃
yok öyle demiyorum, kadının cinselliğe bakışıyla ilgili bir durum, ama sen biraz vibe verdin bu konuda sanki.
Ne vibe'ı vermişim?
cinselliği hafif, herkesle yaşanabilecek bir şey gibi görmüyorsun sanırım. tabi burada "ölçü" statü, para, vesair ise bu seni esc, fb olmaktan kurtarmaz. çoğu kadın "herkesle cinsellik yaşamam" dediğinde, bunun temelini zihinsel yaratıyor, yani tip, statü, sosyal statü, zenginlik, kadınların tercih ettiği bir erkek! bu kendini zihnin yarattığı değerlere satmak! anlamına gelir. tabi gerçekten cinselliğin nasıl bir erkek ya da kadınla yaşanması için kriterler vardır, ama populer, herkesin bildiği kriterler değil, zira bunların bir çoğu (yaratıcıdan gelen güzellik/yakışıklılık harici) "yapay" üretilir.
Güzellik/ yakışıklılık da sonradan gelistirilebiliyor.
Bence evlilik de kadının yasal olarak bedenini ve zamanını satmasına zemin hazırlıyor teknik olarak. Doğal sürecinde gelişmedigi için ilişkiler. Tabi bu iki taraf için de geçerli. Erkek kesenin ağzını acıyor kadın bacaklarını..
güzelliğin, yakışıklılığın geliştirilebilmesi (bu gelişim değil ciddi bir dönüşüm olarak düşünülmesi lazım) bile insah zihinin nasıl bir "yapay" yaşantı ürettiğinin kanıtıdır.
Erkek atıyorsa kesin öyledir. Ben atıyorsam benim için de öyledir. Takipçi kasmak veya sürekli birilerine istek atan biri değilim istek atıyorsam vardır bir sebebi. Aslında çoğu takipçi kasmak ilgi çekmek yürümek için normal amaçla da zaten atanı pek görmedim
bence pek de takılma. İsteyen istediği gibi görsün :D
Görmesin kafam kaldırmıyor 😂
Bunu yapabilecek bir güç yok. Karşı tarafın zihniyeti ile alakalı. Görmek isterse görür :D
Doğru
ne zaman yalan söyledim ki :D
Sen güzel şarkılar öneriyordun. At bir şeyler de zihnimiz bayram etsin. Dışarıdan bi gitar sesi geliyor pek bi melankolik 🤦♀️
Bu şarkıyı dinle ve şu an nasıl hisler uyandırdığını söyle bana.
https://www.youtube.com/watch?v=uIBJJ3M76Mg
Piyano ile başlıyor ki çok severim 🤩
Gırtlaktan söylemeye başlayınca da beni benden aldı. Çok beğendim teşekkür ederim. Yine şaşırtmadın 🙏🥳
Alınma ama ben seni hatırlamıyorum :)
Ahaha olsun güzel denk gelmiş o zaman 😂
Herles görmek istediği gibi görür, boşuna takma kafaya
Evet ama sacma alakasi yok yürümekle
saçma ben ne alaka belki bir sormak danışmak konuşmak istemiştir
Herkes her şeyi istediği gibi anlıyor
Konuşmak istiyor olarak algilaniyor
kosmak anlamina geliyor
Hyr ya ne alaka