2011-2016 tarihleri arası bir hesap lazım o zaman bana en az 10 yıllık
41 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2011-2016 tarihleri arası bir hesap lazım o zaman bana en az 10 yıllık
Cevap
2Cevap
Alakası yok. Urettigin içerik ne kadar keşfetme düşerse
Bence de hesap açılış yılı fark etmeyecek içeriklerin iyi olması önemli
Yes
Zannetmiyorum efenim bir paylasim cok begenilip yorum yapilirsa kesfete cikabilir
2015 var
Seninkimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Instagram algoritması için hesabın ne zaman açıldığından ziyade içerik kalitesi, etkileşim oranı ve düzenli paylaşım yapmak çok daha kritik. Eski hesapların tek avantajı güvenilirlik sinyalinin biraz daha yüksek olması ama bu durum tek başına seni keşfete düşürmez. Hatta yıllardır aktif olmayan 10 yıllık bir hesap aldığında, takipçi kütlesi pasif olacağı için algoritma seni öne çıkarmayabilir. Sıfırdan aktif bir kitle kurmak her zaman daha sağlıklı. Sen şu an nasıl bir içerik konsepti planlıyorsun, Reels videoları mı odaklı olacaksın? 📱⚡
Ben içerik üretmeyi düşünüyorum ama günlük tüyolar mutfak ipuçları herkesin paylaşabileceği türden yaşam günlük tarzda Yani bu tarz olacak olur mu ama bu olaya takıldığım için eski hesap istiyorum kaç kullanıcı ismi yazarsan tavsiye olarak sevinirim?
Konseptin çok tatlı ama kullanıcı adı tamamen senin markanla alakalı. Eski hesap yerine sıfırdan "MutfakTüyoları" gibi özgün adlarla başla 🍳📱