Nasıl anlıyorsunuz, taktikleriniz var mı? Ben hiç anlamıyorum 😃😅 belki de bu işin Vakko'su olmuş, rengini hiç belli etmeyenler var sjs

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl anlıyorsunuz, taktikleriniz var mı? Ben hiç anlamıyorum 😃😅 belki de bu işin Vakko'su olmuş, rengini hiç belli etmeyenler var sjs

Merhaba,
Stalklanmasan sıkıntı olurdu zaten! 😅
Benimde eskiden vardı şimdiler de yok! 😅
He sokakta mahalle de olsa çok pis ederim! 😅
Semtimde en büyüklerden sayılırım, sözüm geçer. 😅
Geçen gün karşı binamdan kadının biri sataştı, laf attı ağzının payını verdim. Herkes camda sinema izler gibi izliyordu bir Allah'ın kulu laf söz edemedi! 😅
Bir gün de yönetici geldi laf söz ederler dedi, tamir filan yapıyorum, kapı önünde, bisiklet elektrikli bisiklet motorsiklet! 😅
Yukarı bakarak laf söz edenin ağzına ederim dedim üç beş kere yine ses yok. 😅
Yönetici bir kaç saat sonra geldi çayımı içti. 😅
Orta şekerli olsun filan hatta soğuk olsun havalar sıcak 😅 geçmişte bende bakardım denk geldikçe 😅
Heheehe 😅🌸😅ellerine sağlık 😅🌸😅
https://m.youtube.com/shorts/8gBAsibP240
Kim, niye beni stalklasın ki? Zaten anlamam için de arka arkaya birkaç beğeni atarsa belki , yoksa ruhum bile duymaz. Zaten merak da etmiyorum😂😂😂
Bunu anlayamazsın. Burada şurdan bundan anlaşılıyor diyenler olucak yalan. Tamamen denk gelme meselesi o öneriler zaten stalktan ziyade sen değil mesela çevrenden biri ile mesajlaşması olsa bile çıkar hatta bazen o kişi senin izlediğin bir reelsa gönderiye yorum beğeni atmışsa bile önerilerde çıkar stalktan değil yani. Ama tiktokta profil görüntülemen açıksa ordan görebilirsin.
Instada onerilenlere cikiyor hesaplarina gorenler eger hic ortak takipciniz falan yoksa daha iyi anlarsin
Bulirsun bulursun gizli hesaplara da bakt9ginda altta cikan oneriler cogunlukla son mesajlastigi kisiler oluyor o kisinin ama ortak takipci varsa muhtemelen oyle degildir yine de oyle stalklayabilirsin
Evet senin onerilerinde cikanlar cpgunlukla seni stalklayanlar ama gizli bir hesaba baktiginda altta cikan onerilenler onun son sohbet ettikleri
Tesekkurlerrr 🩷
Cevap
24Cevap
Buradan mi stalk? Buradan kimsenin profilini merak dahi etmedim. Normalde de çok stalk eden biri değilim dikkatimi çeken biriyse sosyal ağlarda her yerde izini ararım bir şekilde bulurum ruhu duymaz. Ve birine bu şekilde ilgi duymam çok nadir diğer türlü Instagram da storylere bakmam
Valla ben "Ben aptalım galiba, hiç çözemiyorum* modundayım ya millet FBI ajanı gibi iz sürüyor, bende o radar sıfır. Varsa taktiği olan yazsın da öğrenelim
Kendini bir şekilde göstermediği sürece anlayamıyorsun ki 😃 mesaj kutum açıkken daha çok görüyordum ve şaşırıyordum profilim gizli kendi halinde takılan bir üyeyim 😒
Zehirlensinler sjsj 🩵🫶
Bir durum paylaştığımda whatsapta saniyesinde gören birkac kişi hep aynı, oradan anlıyorum başka özel bir yerden uygulamadan falan değil 😄
Anlamam. Stalklayan yazdıklarımla alakalı bir iki şey söylerse ordan anlarım. Yoksa anlamam mümkün değil.
burada değil de başka uygulamada birinin sayfamdan çıkmadigina emindim çünkü artık ben olmuştu benim ağzımla konuşuyordu
Ben anlamıyorum nasil anlaşılıyor yorum okumaya geldim
Bazısının nefesini ensemde hissediyorum o derece. M. ö. ki gönderilerimize like atılıyore
Ben de paranoyak oldum djfj
Anlıyor insan ya enerjisel bir durum
🤣🤣 olabilir
Yakalanmak istediler 😂
Lord Varys gibi her yerde minik kuşlarım var asds 💅
Ejderhalarım minik kuşları yer 😂
Ejderdaların niye minik kuşları yiyor da dişlerinin kovuğu bile doldurmaz 😂
Çerez niyetine çıtır çıtır sjsj
Üff ateş de üflesin kızartma niyetine 😂
Umarım ejdarhaların burada takılmıyordur, ben bile acıktım assfs
Yani özel bir şey yapmana gerek yok stalklayan kişi kendini belli ediyor zaten
Hayalet bile olsa illa bir şekilde kendini belli ediyor tecrübe ile sabit bana inan
Genelde fazla tesadüf birikince belli olur. Sürekli eski paylaşımlara dönmesi, normalde bilmemesi gereken küçük detayları bilmesi ya da her yerde karşına çıkması dikkat çeker. Tek bir şeye bakıp stalk diyemem ama davranışlar tekrar ediyorsa insan ister istemez fark ediyor.
Anlamam, ben şu bütün bildirimleri kapalı - sessiz yaşayan o insanım. Bana vahiy inmeli yoksa ben anlamam ama yaparken de yakalanıyorum. Sıkıntı var bir yerde
Karşı taraf stalkladığını söylerse, mesela dün 2 kişi söyledi stalklıtorum diye, yoksa hiç bir şekilde anlayamam snsnsk
Gizliyim yapamazlar altan yapanlarıda seziyorum😄hislerim kuvvetli ve detaycıyım🤭
İnsanlar profesyonel olmuş anlamakta güçlük çekiyorum
Beni nie stalklasın ki hayatta başka amacın mı yok awq 😃😃Boş boş işler. Knka stalklamak nedir mk bir şey sorcaksan sor söylicem. degişik antin kuntin işlere gerek yok jdkdjdj
Sosyal medya konusunda o kadar tecrübem yok ya fizik takibi anlarım bir şekilde sırtından çekiliyormus gibi bi his gelir tövbe estağfurullah bismillah
Stalklanıp stalklanmadığınızı kontrol mü ediyorsunuz
Ben iç bunu düşünüp kafamı yormadım
Ne kadar gereksiz konular ya
Kendileri söylüyorlar 😅
Shsh daha iyi özetlenemezdi kızçem 😂😂😂
Ruhum duymuyor nasıl anlayayım 😂
Çok işsizler kimse bunlar ne gerek var.
Anlıyorum bir şekilde.
Söylemeyene kadar anlamam.🫣
Valla hiç anlamıyorum
Kızlılhanımmm stalklandınız niahahahaha
Vay ben başım alıp nere gidem.
Eee sen gelmiyon mu?
eee ben orada kimi stalklıycam sajkfbas
Gıcıkinka hanım oyle olsun yazdım bunu not defterimin en başına, pempe kalemle de üstünü çizdim sen görersin.
hafbahs kırmızı diyorlar da kırmızı falan değil bu keçeli pempe resmen :D Yani kısacası evet bu durumun vehametini gösteriyor olabilir. Sanırım yani öyle asbnfjksaf
Hıı kaliteli bi kere kalemim 75 tl ye aldım geçmez arkaya
hehuehu (çiçek, kalps)
ay ben çok bakardım herkese bilgisayar sınıfında herkesi birbirine düşürürdüm 😂
bir tane matematikçi vardı hiç sevmezdim kadını baska hocayla * gördüm kocasına attım sonra okul videosuna bir kişiye sızdırdım ondan ona oh kocası ne güzel dövdü okul ortasında bütün hıncım gitti 😂
*
Sik... şirkem
herkesede rezil oldu hiç kimse benim yaptıgımı bilmiyor ama hocaya hep vay danam vay diyolardı 😂 bütün erkek hocalar müdür bile izlemiştir net
birde bir erkegin berber fotosunu berbercisini bile attım adam şok😂
kimse beni stolklayamıyo çünkü sosyal medya kullanmıyom
İnan ki o nedir bilmiyorum. Sanırım çok düz yaşıyorum
Bir konuda yalan soylerim. Stalkliyorsa zaten hemen atlar
Direk mesaj atıyorlar. Yakalayacağımı net bilir böyle tipler.
Beni kim niye stalklasın bea.
Takip cihazımı açıyorum
Bu kolay anlaşılacak bir şey değil ya.
anlamiyorum cunku hic kafaya takmam
İpucu vermezse anlayamam
Umrumda olan bir konu değil
Hiç anlamıyorum, stalklayan da olmaz
Hiç anlayamıyorum
bilmiyorum nasıl belli olacakmış
İlgilenmiyorum 🤣
Umrumda değil..
#Vesselam