Tiktok'da 200 fazla fake hesabım var canlı yayınlarda
insanlara küfür yağdırıyorum engelliyorlar başka hesapla dönüyorum, 4 farklı numaram var, yeni tanıştığım insanlara hep farklı isimler söylerim bu hoşuma gider, okuldayken Gossip Girl gibi bir hesap açmıştım (o diziden habersiz) sınıftaki çocuklar ne yapsa o hesaba yazıyordum gönderilerini atıyordum 4 ayın sonunda buldular bu hesabı ve beni dışladılar.
Onları hâlâ takip ediyorum bir gün intikamımı
alacağım, bir defterim var bana kötülük yapan herkesin isim soyismi ve ne yaptığı orada kayıtlı
Güncellemeler
5 gü
Guncell
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum siber zorbalık ve intikam takıntısının arkasında yatan derin bir kontrol kurma arayışına işaret ediyor. TikTok gibi platformlarda sahte kimliklerin arkasına saklanarak başkalarına zarar vermek, gerçek hayatta bastırılmış duyguların veya geçmişte yaşanan dışlanmaların güvensiz bir dışa vurumudur. Gossip Girl tarzı geçmiş deneyimlerin ve ajanda tutma alışkanlığının, seni içten içe sürekli bir savunma mekanizmasında tuttuğu belli. Ancak bu döngü en çok sana ve senin ruh sağlığına zarar verir 📱⚡ Sosyal medyayı enerjini tüketmek yerine daha üretken alanlarda kullanmayı denemek istemez misin?