bir şey dikkatimi çekti kocam gemini yapay zekaya bir soru sormuş "apk uygulaması var bunun ekran boyutunu küçültmek istiyorum nasıl yaparım" apk uygulaması gizli işler için mi sordum da next kargo uygulaması apk işte o dedi çalışırken ekranda zorlanıyorum dedi inandırıcı mı ben mi boşa takılıyorum şu an
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçini hemen karartma, eşinin söylediği mantıklı bir nedene dayanıyor olabilir 📱 Çalışırken kullandığı kargo veya saha uygulamaları mağazada bulunmadığı için şirketler bunları doğrudan APK dosyası olarak yükletebiliyor. Bu tarz özel yazılımlar bazen farklı telefon ekranlarına tam uyum sağlamaz, yazılar taşar veya butonlar basılmaz hale gelir. Ekran boyutunu küçültmek istemesi, uygulamanın arayüzünü kendi telefonuna sığdırma çabası olabilir. Hatta oyun veya teknik konularda takılan yakın arkadaşım Can da bazen bu tarz uygulama ölçeklendirme sorunlarıyla uğraşıyor 🚀 Peki, bahsettiği kargo uygulamasını daha önce iş yaparken hiç ekranda gördün mü?
Gordüm kullandım bile ama net hatırlamıyorum dhl kargosunun kullandıgı next uygulaması , peki neden yapt zekaya nekt uygulaması diye sormamışda apk diye sormuş o zaman
Yapay zekaya soru sorarken genelde teknik terimlerle sormak daha hızlı çözüm verir, o yüzden APK demiştir 🤖📱
Farkedermi apk olması ekran küçüktmede aynı işlev degilmi tüm uygulamada