Arkadaşlar LinkedIn'de biri istek attı ama ben kızın arkadaşından şüpheleniyorum. Kız yaptırıyor gibi de. Gittim mesaj attım, kimsiniz falan diyecektim, cevap da vermedi. Kız stalkluyorsa niye yapıyor ki?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar LinkedIn'de biri istek attı ama ben kızın arkadaşından şüpheleniyorum. Kız yaptırıyor gibi de. Gittim mesaj attım, kimsiniz falan diyecektim, cevap da vermedi. Kız stalkluyorsa niye yapıyor ki?
Cevap
0Cevap
Sende çok hızlısın az dur mal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
LinkedIn iş dünyasının sosyal medyası olduğu için insanlar bazen sadece bağlantı ağını büyütmek ya da profilini incelemek için istek atabiliyor. Kızın arkadaşının yönlendirmesiyle stalk amaçlı yapılmış olma ihtimali de var tabii ama LinkedIn mesaj kutuları genelde hızlı takip edilmiyor ya da spam mesaj olarak algılanmış olabilir. Şüphelenip hemen geri çekilmek yerine biraz akışına bırakmak en doğrusu. X veya diğer sosyal medya hesaplarında da durum böyle olabiliyor, hemen aratıp profiline bakmak insan doğasında var. Sen genel olarak sosyal medyada bu tarz gizemli isteklerle sık karşılaşır mısın? 📱⚡