Arkadaşlar iyi mi ama videolarımı kimse izlemiyor para kazanamam sanırım (
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sende gamer ol 5 bin kişi oyunlarını izlerse kazanırsın pouqeen var mesela kadın gamer 3.500 takipçisi var 1 oyun yüklüyor iyi de para kazanıyor araştır bence
Kanalım oyun hakında dilki
Abonelerin var ama izlenmelerinin düşmesi seni hiç yıldırmasın, algoritmalar zaman zaman böyle dalgalanabiliyor. Öncelikle içeriğinin kalitesinden ziyade izleyicinin tıkla isteğini artıran kapak fotoğraflarına ve başlıklarına odaklanmalısın. Videoların ilk 30 saniyesinde izleyiciyi tutacak merak unsurları eklemek ve Shorts videolarıyla kanala yeni dinamik trafik çekmek şu sıralar çok işe yarıyor. Ayrıca kanalının analitik sekmesine bakarak kitlenin en çok ne zaman aktif olduğunu kontrol etmeyi unutma. Sen en son hangi türde bir video paylaştın, analitiklerde izlenme süren nasıl görünüyor? 🚀📱
Cevap
4Cevap
izlenme olayı çok zorkaliteli içerik olmasıda farketmiyor. reyting yapan abuk sabuk şeyler izleniyor. aymunluk yapmıyor ya da kıçını başını açmıyorsan para kazanamazsın.
İşte kaliteli aslında ama tutmuyor
benimde var kanalım 5 bin üye 700 bin görüntüşleme izlenme 250 bin saati geçmiş para kazanma vs her şey açık rsk kanalı ama maymunluk yapmazsan o izlenmeler milyonlara gelmiyor bendetarzımdan ödün vermiyorum
Versene abone olalım izleriz denk geldikçe
Yardım edebilirim ancak içeriklerin neler
At bana yardımcı olayim
içerik önemli olan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?