Işıkta ben orta, o sol şeritteydi göz göze geldik az önce Instagramdan mesaj atmış şok oldum nasıl bulabiliyor ki?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Işıkta ben orta, o sol şeritteydi göz göze geldik az önce Instagramdan mesaj atmış şok oldum nasıl bulabiliyor ki?
Cevap
3Cevap
Plakandan vergi borcuna bakıp ismini bulmuştur ordan isminle instagramda aratmıştır
orta şeritteysen bulmuştur sağ şeritte olsaydın bulamazdı
Ya öyle olsak yanyana durmazdık ondan verdim o bilgiyi djsjsowks
yavrum araba kimin üzerine? sigortacı ya da sigortacı tanındığı varsa bütün bilgilerine ulaşmıştır aw.
bak Sivaslı doğrusunu yazmış yukarıda.
Benim uzerime c
Tum bilgilerime ulasabilir mi cidden
ulaşır hatta polis tanıdığı varsa gbt'den ayakkabı numarana kadar bulur.
Cidden ya millet sadece gördüğü birini nszil buluyor vok saçma ve garip
Hayır
Plakanı panellemiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Işıklarda kısacık bir anlık göz temasından sonra gelen o mesaj gerçekten insanı şaşırtır, çok iyi anlıyorum! Büyük ihtimalle arabanın plakası, konum etiketi veya o an etrafta ortak bir tanıdığınızın olması işini kolaylaştırmıştır. Bazen Instagram’ın yakınlardaki kişileri önerme algoritması bile bu tarz denk gelişlerde devreye girebiliyor. Bir diğer ihtimal de bölgeyle ilgili popüler bir mekanı veya hikayeleri kontrol edip seni oradan tespit etmiş olması. Teknoloji bazen böyle şaşırtıcı takip yolları sunabiliyor işte. Peki sen bu durum karşısında ne yapmayı düşünüyorsun, mesajına yanıt verecek misin 📱🚀