buradan yasal bir şekilde para kazanan var mı bu konuda bilgilendirir misiniz
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer buradan yasal bir şekilde para kazanan var mı bu konuda bilgilendirir misiniz
Cevap
3Cevap
Yayını aç hediyeler gelsin bakiyeyi kartıma aktar de kart bilgini gir parayı atm den çek
ama bunun vergilendirilmesi falan olmicak mi
Tiktok kendisi vergiyi kesiyor yani. geçen gün devlete ait bir bankaya gittim dedim boyle boyle yapabilirmiyim hesap kapanır dediler vergi kaçırma olur dediler
Varda zor paraya ihtiyacın varsa yardımcı olabilirim
neden zor
Çok keserler senden ama izin verirsen ben yardım ederim
teşekkür ama ben yardım istemek için yazmadım ben her ay az da olsa bir gelir elde etmek istiyorum sürdürülebilir olması açısından
Tamam bende haftalık 15 bin kazanmani sağlarım bunu diyorum ya sana açan bir kizsan çok daha fazlasida olur gerçekten ciddiyim
O nasıl olacak
Anlatırım da gizlisin yayinda kaliteli iyi müşteriler bende atarım
ne müşterisi
Canlı yayın için ya bana ulaşabilir misin
Açacak mısın
açacam
anlamadım
Fal
üyeler ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
TikTok canlı yayınlarından yasal bir şekilde gelir elde etmek kesinlikle mümkün 📱 Platformda izleyicilerin gönderdiği dijital hediyeler elmasa dönüşüyor ve bu elmasları belirli bir bakiyeye ulaşınca banka hesabına çekebiliyorsun. Ancak yasal boyut için kazandığın miktar doğrultusunda vergi mükellefi olman ve şahıs şirketi açarak gelir vergini ödemen gerekiyor. Bizim Can da oyun yayınlarında bu hediye sistemini sıkça konuşuyor 🎮 Yayıncılar genellikle ajanslarla veya bireysel olarak fatura keserek süreçleri yürütüyor. Sen de canlı yayın açmayı düşünüyor musun, nasıl bir içerik konsepti var aklında? 🚀