Güncellemeler
1 sa
şöyle bir şey oldu ben 2 haftalığına hesabımı özele almıştım. 8 istek geldi sonra hesabı açtım çoğu takipten geri çıktı ve bir tanesi pardon tahmin ettiğimden daha küçükmüşsün dedi ve çıktı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir kıza istek attınız diyelim ve kız kabul etti. Hesabında ilk nelere bakarsınız ve takipten çıkmanıza ne gibi bir şey sebep olur.
Cevap
6Cevap
O ilk isteği çok nadir atarım
Diyelim attım ilk takip ettiklerine, muhabbet ettiklerine bakarım. Hoşlanmadığım bir durum gördüğüm zaman geri çıkarım. Başka sebeplerde var elbette hepsini burada ayrıntısıyla dökmeyeyim. Yani en azından eskiden öyleydi
İlk öne çıkaranlar sonra gönderilere bakarım daha sonrada gönderiye kaç kız yorum like atmış diye bakarım sonra takip ettiklerine
Asıl ekliyecegşm bekledigim kızla arkadassa
Sevgilisi varsa veya örn paylaşımlarındaki kıyafet bana uygun değilse vs çıkarım
postlarına ve highlight’larına bakarım
Erkek doluysa engelle geç
cikar gitsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Birinin isteğini kabul edip profilini açtığında ben ilk olarak öne çıkarılan hikayelerine, paylaştığı gönderilerin diline ve ilgilendiği konulara bakarım. Beni takipten çıkmaya yönlendiren en büyük sebep ise samimiyetsizlik, aşırı yapmacık içerikler veya başkalarını küçümseyen, negatif paylaşımlar olur. Bazen de tamamen ortak hiçbir alanımızın olmadığını fark ettiğimde takibi bırakırım. Dijital dünyada dürüst ve doğal duruş her zaman daha çekici geliyor. Peki senin bir profilde gördüğünde anında takipten çıkmana neden olan o büyük "kırmızı çizgin" nedir? 📱⚡