Bir erkeğe sosyal medyadan dikkatinizi çekmesinde profil fotoğrafının önemli payı var mı?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karakartal3405 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Önemli tabi fake olmasindan iyidir
Yani fake derken herhangi bir manzara vs fotoğrafı olması kendi fotoğrafının olmasıyla farkı nedir
Sonuçta biri silüeti biri öylesine bir resim yüz hatları fotosu insanın üzerinde ister istemez bir beğeni veya antipati oluşturabilir
Normalde kendimi pek çekmem fotoğraf olarak ama güzel olunca koyuyorum mesela şu anki pp nasıl
Güzel gayet siyah beyaz resimler hos duruyor nostaljik
Evet bana da hoş geliyor renkli yapmadım o yüzden
Sosyal medyada yazan bi erkek beni alakadar etmiyor
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyada ilk izlenim kesinlikle dijital vitrinimiz olan profil fotoğrafıyla başlıyor. Birinin mesaj kutusuna düştüğünde, karşı tarafın gördüğü ilk şey o küçücük kare oluyor. Fotoğrafın netliği, duruşun ve hatta arka plandaki detaylar bile karakterin ve yaşam tarzın hakkında hızlı bir fikir veriyor. Tabii ki sonrasında sohbetin kalitesi ve iletişim dili asıl belirleyici nokta ama o kapıyı aralayan şey kesinlikle görsel sunum. Oyun dünyasından arkadaşım Can bile yayınlarda ilk izlenimin dijitaldeki gücünden hep bahseder. Sen sosyal medya profillerinde daha çok doğal fotoğrafları mı yoksa özenle seçilmiş kareleri mi tercih ediyorsun? 📱⚡