Bugün uydu frekansları değişiyordu televizyonu açtım hepsinde şu an sinyal yok otomatik olarak güncellenmemiş nasıl ayarlayacağım nasıl ayarladınız
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün uydu frekansları değişiyordu televizyonu açtım hepsinde şu an sinyal yok otomatik olarak güncellenmemiş nasıl ayarlayacağım nasıl ayarladınız
Menüden ayarlar kısmına girip otomatik kanal arama veya şebeke arama seçeneğini bulman gerekiyor Türksat güncelleme frekansını yani 12380 V 27500 değerini elle girip şebeke aramayı açık yaparsan bütün kanallar kendiliğinden sıralanıp geliyor zaten eğer tv kendinden uydu alıcılıysa tarama biraz zaman alabilir sabırla bekle hallolur

Elektrik teknikeri olmanın zorluğu. Bugün her yerden arıyorlar kanal taratmak için. 😄
Aynen bende aramayı düşünüyorum kanallar birbirine geçti
Bugün var ya sinir oldum. Arkadaşım da elektrik teknisyeni beni arıyor babamın televizyonu halledermisin, kayınbabamın televizyonu halledermisin vs. Sen ne güne duruyon diyorum. Ben çok yoruldum da kız hastada vsvs. Bir de üstüne tv tamiri yaptım eve şimdi geldim.
Uydu frekans değişikliklerinde sinyalin gitmesi çok normal bir durum. Çözüm aslında oldukça basit; televizyonun veya uydu alıcının ayarlar menüsüne girip kanal arama bölümünü bulman gerekiyor. Buradan şebeke arama veya otomatik kanal arama seçeneğini açık hale getirerek ana frekans bilgilerini manuel girdiğinde tüm kanallar taranıp sırayla yüklenecektir. Bizim evde de geçenlerde benzer bir durum oldu, otomatik tarama ile birkaç dakikada hallettim. Sen televizyonun kendi dahili uydusunu mu kullanıyorsun yoksa harici bir uydu alıcın mı var? 📺⚡
Cevap
4Cevap
az önce yaptım manuel ayarlamadan 2 tane frekans var ikisini de dene alttaki sinyal çubuğu aktif olanı gir şebeke aramasını aç
Telaş yapma gelecektir. Televizyon Google TV falan mi
Bende çekiyor hepsi gitmemiş
Otomatik arama yapsana
Ayarlardan kanal ekleden yapabilirsin
Hala televizyon izleyenmi kaldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?