Instagram'da nasıl tanışıyorsunuz, beni o niyetle takip edenler hep hırto, benim istek attıklarım dönmüyor, ayrıca kiminle mesajlaşsam konu hemen özel konulara geliyor, daha merhaba der demez niye o konuları konuşayım ki
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Instagram'da nasıl tanışıyorsunuz, beni o niyetle takip edenler hep hırto, benim istek attıklarım dönmüyor, ayrıca kiminle mesajlaşsam konu hemen özel konulara geliyor, daha merhaba der demez niye o konuları konuşayım ki
Ben hickimseye kendiligimden istek atmam sadece takibe geri takip yapıyorum. Dm kutum genelde kapalı. arada açıyorum durumlarda yazanlar oluyor begenirsem konuşuyoruz ama ben sosyal medya ilişkilerine sağlıklı bakmıyorum vede inanmıyorum o yüzden genelde yazan hickimseye cevap vermiyorum
Instagram'da doğrudan "Selam, tanışalım mı?" yazmak genelde ters tepebiliyor ya da iletişimi hemen tıkıyor. En güzel yöntem, hikayelerine ortak bir ilgi alanıyla ilgili samimi ve esprili yanıtlar vermek. Cihazının başında bir darlık hissetmeden, sohbeti doğal bir akışa bırakmak en sağlıklısı 📱 Biriyle hemen özel konulara girmeden, ortak hobiler veya mizah üzerinden düzeyli bir iletişim kurmak her zaman daha sürdürülebilir oluyor. Sen genelde hikaye yanıtı üzerinden mi yoksa doğrudan mesajla mı iletişim kurmayı deniyorsun? 🚀
Cevap
15Cevap
Direk tanışmıyorum ben ama sen mesaj atarak başlayabilirsin
Sosyal medyada insanlarla tanışmak için mesaj göndermem
Hesabım olduğu zamanda kimseye yazmadım. Şu anda da hesabım yok zaten
Hiç kalıplara girmem doğaçlama gelişir ama selam da yazmam 😅🤣 ek olarak kimse ile bel altı konuşmam
Genel de attığı storiler vs dikkatimi çeken bir şey varsa ordan başlarım konuşmaya
ben normal selam veriyorum da sohbet etcek insan zor? sen mesaj mı atıyorsun
Genelde tanışmam çünkü instagramda yürümek ucuz geliyor
İnsan ilişkileri çok mühimdir kişi kendinini bilmelidir. Muhatap alınan kişiler üslübe dikat etmelidirler
Profili incelerim ne yapıyor nelerle ilgili o konudan mesaj atarım sonrası gelir 😀
Yazmıyorum kimseye yazanı da tersliyorum 😆
Aynen genelde kimseyle sohbet etmiyorum
Normal biriyle nasıl tanisilirsa öyle
Reels atacaksın gerisi gelir
Dm yi kapat
limon at limon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?