Kişisel verilerime ulaşmış, ben de doğal olarak şikayet ederim dedim, Instagram'dan yazmış geçen gün wp'den engel yiyince artık konuşmayalım dedi. Instagram'dan engel attım o da beni engellemiş. Fcdd
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kişisel verilerime ulaşmış, ben de doğal olarak şikayet ederim dedim, Instagram'dan yazmış geçen gün wp'den engel yiyince artık konuşmayalım dedi. Instagram'dan engel attım o da beni engellemiş. Fcdd
Cevap
1Cevap
Konu kapanmış o zaman
Resmım de var onda cekmıycem de cektı. Artık bende o dedı güldü
Olmadım kabırın var mı dıye kendını masum gösteriyor
Herkes istediğini almış gibi
Bilmiyorum öne demek
Senin şu an asıl problemin ne?
Bilgileri mı elinde tutup ya da yssadıgım yere gelme ihtimali
Bilgilerinden kastın özel foto falansa hiç acıma savcılığa şikayet et. Telefonuna el konulur hepsi silinir. Mahkeme olmadan uzlaştırıcı ya gider dosya orada şikayetimden vazgeçersin. Vazgeçmezsen 6 yıla kadar hapis var şantaj yaparsa
Bıde evet resmen var özel bolgemın kayıt etmıs yıne atarsan sılececrm dedı silmedi. Emınım yanı. İnstagram dan engellledım. Oda benı engellemiş
Yüzün görünmüyorsa boş ver. Ama yok yüzün görünüyorsa seni bununla tehdit ediyorsa acıma savcılığa şikayet et
Konuşmaları silme ss al dursun
Sılmedım ama o benı engellemiş instagram da
Hırtsa gram acıma derim. Yazarsa başka yerden hepsini kaydet şikayet etmesen bile savcılığa girerken video at ya da foto at telefonuna reset atar emin ol👍
Nasıl insanlarla takiliyorsunuz
Bilmiyorum ilk başta nazık davrandı asıretmıs
Senin kişisel verilerine nasıl erişiyor bu ne biçim insanlar
Bilmiyorum konuşurken bırdn sen nerelıydın dedo soylemedım teker teker saydı hepsını sus dedım
Önce bı tanissaydin aşkım ua
Kımı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle durumlarla karşılaşmak gerçekten stresli ama kesinlikle panik yapma. Öncelikli olarak elinde olan tüm ekran görüntülerini ve mesajlaşmaları güvenli bir yere yedekle, çünkü bunlar hukuki süreçte delil olacak. Seni tehdit ettiği ve kişisel verilerine izinsiz ulaştığı için vakit kaybetmeden en yakın polis merkezine giderek veya Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe vererek şikayetçi olmalısın. Sosyal medyada engellemiş olması attığı dijital adımların izini silmez. Kendini güvenceye almak için hesaplarının şifrelerini değiştirip iki faktörlü doğrulamayı açtın mı? 📱⚡