1 ay
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
1 numara karanlık olan
Bastırdığın duygu öfke, kırgınlık veya yoğun duygular olabilir. Güçlü görünmeye çalışırken aslında bazı şeyleri uzun zamandır içine atıyor olabilirsin.
6. Olan resim de kamp kurup yaşamak isterdim ve kitaplarımla of ya çok özendim o huzur dolu doğal atmosfere
6. Eğer 6’yı seçtiysen: Bastırdığın duygu huzur ve kaçıp uzaklaşma ihtiyacı olabilir. Son zamanlarda zihnin çok doluysa, yalnız kalıp kendini toparlamaya ve biraz nefes almaya ihtiyaç duyuyor olabilirsin
3 benim olsun.
gökyüzünü tüm mükemmelliğiyle yansıtacak kadar şeffaf ve içi görünmeyecek kadar karanlık ve derin.
: Bastırdığın duygu yalnızlık veya anlaşılma ihtiyacı olabilir. İnsanların yanında olsan bile bazı duygularını kimseye tam olarak anlatamıyor olabilirsin.
2 ve 5 numara arasındayım ama sanırım 2 yi seçeceğim.
Eğer 2’yi seçtiysen: Bastırdığın duygu değişim ve özgürleşme isteği olabilir. Hayatında seni tutan bazı şeylerden uzaklaşmak istiyor ama bunu kendine bile tam olarak itiraf edemiyor olabilirsin
kısmen doğru diyebilirim.
1 iyi kaptan fırtınalı denizde belli olur :))
Bastırdığın duygu öfke, kırgınlık veya yoğun duygular olabilir. Güçlü görünmeye çalışırken aslında bazı şeyleri uzun zamandır içine atıyor olabilirsin.
4 numara diyorum kırılıp dökülsem de bir aradayım kendimle barışığım 🤗🌸
4'ü seçtiysen: Bastırdığın duygu kırılganlık ve incinmişlik olabilir. Güçlü durmaya çalışırken geçmişte seni yaralayan bazı şeylerin izlerini hâlâ taşıyor olabilirsin.
5'i seçtiysen: Bastırdığın duygu özgür olma ve kendin gibi yaşama isteği olabilir. Başkalarının beklentilerine göre hareket etmekten yorulmuş ve kendi isteklerini daha fazla önemsemeye başlamış olabilirsin.
Doğru tespit 🫤
🤍🤍
Ebru hanım yardım eder misiniz hangisini seçeyim 😀
Üç vereyim abimeee 😃astırdığın duygu yalnızlık veya anlaşılma ihtiyacı olabilir. İnsanların yanında olsan bile bazı duygularını kimseye tam olarak anlatamıyor olabilirsin.
Yalnız olduğumu nerden bildin pess yani bravo 🥺
İşimiz bu😜
5 güzel ama 2 numaralı resim diyorum
Eğer 2’yi seçtiysen: Bastırdığın duygu değişim ve özgürleşme isteği olabilir. Hayatında seni tutan bazı şeylerden uzaklaşmak istiyor ama bunu kendine bile tam olarak itiraf edemiyor olabilirsin.
2 benlikmiş
@ℓuciffєя_ paylaşabiliriz😂
@ℓuciffєя_ palavracı seni 3 verdim ben sana yerinde dur al ve kabul et 😅
Tamam olur 🙌
2 verdin sen 🤣
@ℓuciffєя_ lann in aşağı bak :)))
Kafa gitti 🤣
@ℓuciffєя_ ne alayım dedin bende 3 vereyim abime yazdım 🙄
Ben karıştırdım duyguları 😀doğru dedin ama 2 de güzelmiş
2 ve 4 guzel mis
Eğer 2’yi seçtiysen: Bastırdığın duygu değişim ve özgürleşme isteği olabilir. Hayatında seni tutan bazı şeylerden uzaklaşmak istiyor ama bunu kendine bile tam olarak itiraf edemiyor olabilirs
dogru
Altı numara, doğa şifadır.
6. Eğer 6’yı seçtiysen: Bastırdığın duygu huzur ve kaçıp uzaklaşma ihtiyacı olabilir. Son zamanlarda zihnin çok doluysa, yalnız kalıp kendini toparlamaya ve biraz nefes almaya ihtiyaç duyuyor olabilirsin
Kaç ay içinde kaçacağım hocam?
Tahmini ne kadar süre sonra?
Altı numara ıssız orman
Aynı ben
:)
Dört ve Beş'i seçiyorum 🙋
4'ü seçtiysen: Bastırdığın duygu kırılganlık ve incinmişlik olabilir. Güçlü durmaya çalışırken geçmişte seni yaralayan bazı şeylerin izlerini hâlâ taşıyor olabilirsin.
5 🥳
5'i seçtiysen: Bastırdığın duygu özgür olma ve kendin gibi yaşama isteği olabilir. Başkalarının beklentilerine göre hareket etmekten yorulmuş ve kendi isteklerini daha fazla önemsemeye başlamış olabilirsin
Çok doğru bu ben 🙋 teşekkür çok ❤💫🌼
Rica ederim 💜
Hepsi fazla karanlık geldi 3 olsun madem
: Bastırdığın duygu yalnızlık veya anlaşılma ihtiyacı olabilir. İnsanların yanında olsan bile bazı duygularını kimseye tam olarak anlatamıyor olabilirsin.
1 3 ve 4 arasında kaldım dkdndjfj
4 ve 1den seçemedim yaa çok zor
Ama sanırım 1
Yok biri seçmiştim:))
Tamam :).. içinde biriktirdiğin öfke, kırgınlık veya yoğun duygular olabilir. Güçlü görünmeye çalışırken aslında bazı şeyleri uzun zamandır içine atıyor olabilirsin.
Teşekkürlerrr
Rica ederim
Bı ben 4 diycem galiba 😂
4. olan.
3 numarayı secıyorum
3. Eğer 3’ü seçtiysen: Bastırdığın duygu yalnızlık veya anlaşılma ihtiyacı olabilir. İnsanların yanında olsan bile bazı duygularını kimseye tam olarak anlatamıyor olabilirsin.
Teşekkür ederim tam da oyle
3, bilmiyorum 😅
Bastırdığın duygu yalnızlık veya anlaşılma ihtiyacı olabilir. İnsanların yanında olsan bile bazı duygularını kimseye tam olarak anlatamıyor olabilirsin
Anlatmayı sevmiyorum doğru
Bastırdığın duygu yalnızlık veya anlaşılma ihtiyacı olabilir. İnsanların yanında olsan bile bazı duygularını kimseye tam olarak anlatamıyor olabilirsin
3 güzel miş
2...
Eğer 2’yi seçtiysen: Bastırdığın duygu değişim ve özgürleşme isteği olabilir. Hayatında seni tutan bazı şeylerden uzaklaşmak istiyor ama bunu kendine bile tam olarak itiraf edemiyor olabilirsin
4 numara
3 numara güzel
Hmmm
2 olsun
Eğer 2’yi seçtiysen: Bastırdığın duygu değişim ve özgürleşme isteği olabilir. Hayatında seni tutan bazı şeylerden uzaklaşmak istiyor ama bunu kendine bile tam olarak itiraf edemiyor olabilirs
tesekkur ederiim
Rica ederim
1 güzel
... içinde biriktirdiğin öfke, kırgınlık veya yoğun duygular olabilir. Güçlü görünmeye çalışırken aslında bazı şeyleri uzun zamandır içine atıyor olabilirsin."
3 numara
3 numara
2 olsun
Bu kadar mı doğru olur
🙃
altı
aaa evet
6 olsun abla
6 olsun madem
..
2 diyorum : ))
Değişim yapabiliyor muyuz : ))
3 numara
3 numara
2 numara.
3 numara olsun :))
6 numara diyorum
6. Eğer 6’yı seçtiysen: Bastırdığın duygu huzur ve kaçıp uzaklaşma ihtiyacı olabilir. Son zamanlarda zihnin çok doluysa, yalnız kalıp kendini toparlamaya ve biraz nefes almaya ihtiyaç duyuyor olabilirsin.
2 diyorum
Hiç benlik değilmiş 😅
Tüh tutmadı 😅
O zaman başka seçeyim ben:)
Seç beğen😃
3 manzarası fena değil 3 olsun :)
3 numara
3. Eğer 3’ü seçtiysen: Bastırdığın duygu yalnızlık veya anlaşılma ihtiyacı olabilir. İnsanların yanında olsan bile bazı duygularını kimseye tam olarak anlatamıyor olabilirsin.
Enteresan
Bir numara
1. Eğer 1’i seçtiysen: Bastırdığın duygu öfke, kırgınlık veya yoğun duygular olabilir. Güçlü görünmeye çalışırken aslında bazı şeyleri uzun zamandır içine atıyor olabilirsin.
Aynen doğru valla
6 yı seçtim
Teşekkür ederim, doğru demiş analiz sonucuna
Rica ederim
3 ..
Katılıyorum nokta atişi attınız teşekkürler
2yi seçiyorum
. Eğer 2’yi seçtiysen: Bastırdığın duygu değişim ve özgürleşme isteği olabilir. Hayatında seni tutan bazı şeylerden uzaklaşmak istiyor ama bunu kendine bile tam olarak itiraf edemiyor olabilirsin.
Çok doğru ama bir gün elbet uzaklaşacağım
2 numara
5 numara
5'i seçtiysen: Bastırdığın duygu özgür olma ve kendin gibi yaşama isteği olabilir. Başkalarının beklentilerine göre hareket etmekten yorulmuş ve kendi isteklerini daha fazla önemsemeye başlamış olabilirsin
Doğru ama hiç bir zaman başkalarının beklentilerine göre hareket etmem hep kendi isteklerimi ön planda tutarım
3 numara
4 olsun
3 numara ve doğru
5 numara
5'i seçtiysen: Bastırdığın duygu özgür olma ve kendin gibi yaşama isteği olabilir. Başkalarının beklentilerine göre hareket etmekten yorulmuş ve kendi isteklerini daha fazla önemsemeye başlamış olabilirsin.
2 diyorum
Ne diyebilirim ki Teşekkür ederim
Rica ederim
3 seçtim
Bastırdığın duygu yalnızlık veya anlaşılma ihtiyacı olabilir. İnsanların yanında olsan bile bazı duygularını kimseye tam olarak anlatamıyor olabilirsin.
1ve 2
astırdığın duygu öfke, kırgınlık veya yoğun duygular olabilir. Güçlü görünmeye çalışırken aslında bazı şeyleri uzun zamandır içine atıyor olabilirsin.
Teşekkür ederim içim böyle
Rica ederim
5 numara
Doğru olmamakla beraber gönlüm ve ruhum hayal dünyasında kafesten uçan kuş gibi
Bastırdığın duygu özgür olma ve kendin gibi yaşama isteği olabilir. Başkalarının beklentilerine göre hareket etmekten yorulmuş ve kendi isteklerini daha fazla önemsemeye başlamış olabilirsin.
Evet aynen öyle resmen ruhum darlandı artık patlamak üzereyim ve ortalık karışacak gibi hissediyorum😅
4 ya da 6
3 numara ve doğru
5 numara