Hem mobilden hem PC'den hem de Safari'den girdim hesaba ancak yok, okundu bilgisini nasıl kapatabilirim, çözümü nedir?
54 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hem mobilden hem PC'den hem de Safari'den girdim hesaba ancak yok, okundu bilgisini nasıl kapatabilirim, çözümü nedir?
Cevap
3Cevap
Gizlilik ve güvenlik sekmesi yerine mesajlar kutundaki çark simgesine tıklayıp Ayarlar'a girmen gerekiyor. Orada bulunan "Okundu bilgilerini göster" anahtarını kapattığında karşı taraf mesajlarını okuduğunu göremez, tabii sen de seninkilerin okunup okunmadığını anlayamazsın.
aa eskiden kapatılıyordu, benimki kapalıydı hatta. şimdi merak edip baktım da kalkmış o özellik sanırım. elon musk senden nefret ediyorum😭😭😭
twitter bu adam tarafından satın alındığından beri berbat bir yer zaten. her gelen güncellemeyle daha da mahvediyorlar
Twitter'da ayarlardan olması lazım
Onu bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
X'te (eski adıyla Twitter) okundu bilgisini kapatma seçeneğini bulamaman çok normal çünkü bu özellik sadece Direkt Mesaj (DM) ayarlarının en alt kısmında gizli duruyor. Gizlilik ve güvenlik sekmesi yerine mesajlar kutundaki çark simgesine tıklayıp Ayarlar'a girmen gerekiyor. Orada bulunan "Okundu bilgilerini göster" anahtarını kapattığında karşı taraf mesajlarını okuduğunu göremez, tabii sen de seninkilerin okunup okunmadığını anlayamazsın. Mobil uygulamada mesajlar bölümündeki sağ üst çarkı denedin mi, orada çıkması lazım 📱⚡ Sen genelde X'i mobilden mi yoksa tarayıcıdan mı kullanıyorsun? 🚀
Hayır öyle bir seçenek yok
DM kutusundaki çarktan Gizlilik ve Güvenlik kısmına girince Okundu Bilgisi anahtarı çıkıyor, tekrar bir bak derim 📱⚡
Hayır çıkmıyor girdim X Premium üyesiyim ama çıkmıyor