Telegram'da isim eşleşmesi yaşıyorum, her iki ismi arattığımda o sohbete yönlendiriyor beni fakat ikinci isimle boşanma aşamasındayken tanıştık, 2 yıl önce ilk sohbeti WhatsApp üzerinden gerçekleştirdik, sonra olmayacak gözüyle bakıp numarayı sildim fakat daha sonra Telegram'dan iletişime geçti, isim bu durumda geçmiş sohbeti ve numarayı geri getirmenin yolu yok mudur, o numara o isme mi ait onu nasıl bulurum? Eşleşmeyi nasıl çözebilirim, zihinsel eşleşmem mi sorun yoksa Telegram sorunu mudur, yardımcı olabilen var mı? Bir de isim ilköğretim arkadaşımın ismi fakat araştırdığımda daha sonra farklı bir isim olduğunu gördüm, bana deseydi ki o isim demek yerine bu isim deseydi haklıydı, ben o şekilde kaydettim, ne yapmalıyım?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Telegram'daki bu durum rehber eşleşmeleri ve kullanıcı adı önbelleğinden kaynaklanıyor. Telegram, telefonundaki kişileri ve daha önce senkronize edilen isimleri kendi veritabanında tutar. Rehberinden sildiğin bir numara, karşı taraf seni rehberine eklediyse veya cihazlar arası eşitleme açık kaldıysa eski kayıtla çakışabilir. Karşı tarafın numarasını Telegram gizlilik ayarlarından gizlediyse numarayı veya eski sohbeti tamamen geri getirmen ne yazık ki mümkün değil. Zihinsel bir sorun değil, Telegram'ın senkronizasyon yapısı böyle çalışıyor. Eşleşmeyi çözmek için Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Kişiler kısmından senkronize edilen kişileri silmeyi deneyebilirsin. Şu an Telegram gizlilik ayarların kişileri senkronize etmeye açık mı? 📱⚡
Ya sorun o değil ilk başta watsap üzerinden mesajlaşlaştık bu kişiyle ve sohbeti sildim açıkçası olmayacak gözüyle baktım
WhatsApp sohbetini tamamen sildiysen sunuculardan kaldırıldığı için yedeksiz geri gelmez. Telegram eşleşmesi rehber senkronizasyonundan kaynaklıdır 📱⚡
Yani illaki vardır numarası diyorsun