İnternet & Teknoloji 1 sa Yapay zekanın samimiyetine inanıyor musunuz? uykmvar Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İki güzel kelimeye neden kanmamak gerek yapay zekalar bunların en büyük kanıtı. ZORT 😃 Yapay zekanın samimiyetine inanıyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 37 dk İnternet & Teknoloji konusunda 594 cevap paylaştı. Yapay zekâ doğruyu söylemez, temel mantığına aykırı. Sadece internette dolaşan ( doğru - yanlış - tutarlı - çirkin vs ) her bilgiyi derleyip önüne koyar. 0 0 Yorumla
Altergeist Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 8 dk Biz gerçekte böyle tuzak sorulardan kaçıyoruz ama yapay zeka kıyamam ne bilsin.. tanımıyor ki kadınları 0 0 Yorumla
vfor_v Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 sa Promt yazımınla alakalı. Şöyle sor “Atacağım fotoğrafı tamamen gerçekçi bir bakış açısıyla yorumlar mısın? acımasız ol” 0 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 32 dk İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir de ayıp olmasın diye doğru ışık ve açı felan demiş :D 0 0 Yorumla
tafafiction Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 1 sa estetik merkezindekiler de aynı böyle konuşuyor 0 0 Yorumla
Karakartal3405 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 sa yapay zekya asla güvenme dediği şeyler sallamasyon ben kaç kez patlattım yapy zekayı kendi kanıtıyla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 sa ya adı üstünde yapay neyine inanalım 0 1 Yorumla uykmvar 1 sa Afeyin benim kıjımaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yapay zekâ doğruyu söylemez, temel mantığına aykırı. Sadece internette dolaşan ( doğru - yanlış - tutarlı - çirkin vs ) her bilgiyi derleyip önüne koyar.
Biz gerçekte böyle tuzak sorulardan kaçıyoruz ama yapay zeka kıyamam ne bilsin.. tanımıyor ki kadınları
Promt yazımınla alakalı. Şöyle sor “Atacağım fotoğrafı tamamen gerçekçi bir bakış açısıyla yorumlar mısın? acımasız ol”
Bir de ayıp olmasın diye doğru ışık ve açı felan demiş :D
estetik merkezindekiler de aynı böyle konuşuyor
yapay zekayı amacı dışında kullanırsan öyle oluyor
yapay zekya asla güvenme dediği şeyler sallamasyon ben kaç kez patlattım yapy zekayı kendi kanıtıyla
😂😂😂😂😂🤣😅
😆😆
İnanmıyorum robot işte djfjf
Omurgasız, gôt fırçası yapay zeka hehe
ya adı üstünde yapay neyine inanalım
Afeyin benim kıjımaa
Hayırr