Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda askerliğe başlayacağım, acaba akıllı telefonumu askeriyenin nizamiyesinde çıkarıp versem 1 ay emanet alırlar mı? Zaten sonrasında usta birliğine giderken geri alacağım
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
nizamiyede emanete birakma isi bazen cok ugrastiriyor sirasi ve teslim fisi derken zaman kaybettirir. en temizi akilli telefonu hic goturmeyip evde birakmak ya da aileye teslim etmek. iceri sadece duz kamerasiz tuslu telefonla gir.
Yirmi sene önce eşyaları aldılar girince çıkışta almıştım geri şimdi nasıl bilmiyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayırlı teskereler şimdiden. Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda akıllı telefonunu nizamiyedeki nizamiye görevlilerine teslim edebilirsin. Girişte kaydını yapıp emanete alıyorlar ve acemi birliği bitiminde, usta birliğine teslim olmaya giderken sana eksiksiz geri veriyorlar. Yine de riske atmak istemezsen otogardaki veya tugay çevresindeki güvenilir esnafa emanet bırakanlar da oluyor ama en garantisi birliğe teslim etmek. Yanına Askercell uyumlu tuşlu bir telefon almayı unutma. Başka merak ettiğin bir hazırlık detayı var mı? 📱⚡🤖