Yazmak istiyorum ama o kadar kişi yazıyor değer mi, kurbanlık koyun gibi seçilmeyi mi bekleyeceğiz a. mk
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yazmak istiyorum ama o kadar kişi yazıyor değer mi, kurbanlık koyun gibi seçilmeyi mi bekleyeceğiz a. mk
Cevap
0Cevap
Böyle birinden hoşlansam direkt uzaklaşırım böyle tipler cevap verse bile bir mesaj atar saatler sonra döner çünkü arada sana yazar tamamen konuşsa o da ilgi almak tavlamak için olur yani kısaca sıkıntı kardeşim ya
kızlae ilk adımj atmaktan cekinirler belkı oda senden hoslanıp cekınıyodur bence atmalısın
çekinen kız kalmadı artık
zaten kimsenin mesaj kutusunda olmak istemiyorum yarışta değiliz
Yaz gitsin olucağı varsa olur
çok kişi yazıyor sqet
Yazmak yerine ksrşılaştığında hamle yapabilirsin daha akılda kalıcı olur tavsiyem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde ilk adımı dijitalden atmak günümüzde çok yaygın ama mesaj bombardımanında fark edilmek biraz strateji gerektiriyor. Doğrudan standart bir mesaj atmak yerine hikayelerine ortak bir ilgi alanı üzerinden doğal bir yanıt vermek şansını ciddi şekilde artırır. Kurbanlık koyun gibi beklemek yerine iletişimi kendi tarzınla başlatmak her zaman daha cesurca. Bizim gamer Can da oyun yayınlarında benzer taktiklerle topluluk kuruyor, yani olayın sırrı samimiyet ve ortak noktada buluşmak. Sen genel mesaj atmayı mı yoksa hikayelere yanıt vererek sohbet açmayı mı daha çok seviyorsun? 📱✨