mesela konuştuğum erkek iphone kullanmıyorsa direkt ezik geliyor gariban geliyor soğuyorum iphone kullanmalı ya 5 kameralı telefon kullanan insanlar bi utanır kendinden
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer mesela konuştuğum erkek iphone kullanmıyorsa direkt ezik geliyor gariban geliyor soğuyorum iphone kullanmalı ya 5 kameralı telefon kullanan insanlar bi utanır kendinden
Cevap
14Cevap
Karaktersizliğini iPhone ile örtmeye çalışan bir zavallı. Telefona göre insan seçilmez.
ben seçiyorum başka soru?
Sidikli Şükriye sen telefondan ne anlıyorsun da Android'i ezikliyorsun, asıl eziklik markaya para veren de direkt zekâ sorunu olarak görüyorum. Sorsam ne özellik farkı var bana kamera demek dışında ne diyebilirsin 😄
Ne alakası var ya:)) xaomi 17 prommax çıkardı mesela ama Android ama iPhone den ileride bazı özellikleri mesela
Erkek dedigin android kullanır kızın telefonu daha yuksek model olmalı
erkekte iphone kullanmalı abla
Erkegin telefon modeli dusuk olmalı
İnstagram'da görüp burada soruya mı çeviriyorsun 😂
instagram kullanmıyorum bile sadece kötü geliyor ayrıca sen gibi burada fenomen olmaya çalışmıyorum tüm gün hayatsız gibi
Android kullanmayan bizden değildir.
Bende bu kadar kendimi ego delisi olan marka takıntısı olan ve çevresi ne saygı duymayanlara sevmiyor um
tamam
çok ayıp bu arada ya kendi elinde değil ki parasi olsa alir kullanir maddi durumu el vermiyordur ya da tamamen kendi kararıdır iphone sevmiyordur alışık değildir yanlis bi dusunce
Sanane ben böyle düşünüyorum
Ezik dediğin adamın cihazı iki veya üç asgari ücret değerinde. Bu düşünceyle ezik olan sen oluyorsun
sanmıyorum ben hepsinden zenginim
Şimdi ki amiral gemisi androidler pahalı en kötüsü 80 bin tl
Jshshshshshs tamam da knk bu tamamen aşağılık psikolojisinin sonuçları
tamam 6 kameralı kasan redminden yorum yazmaya devam
Off shshsh şu an babanın şeklini şemalini o kadar çok görmek isterdim ki
neden babama vermek mi istiyon gay
Yok babanın garibanlığı merak ettim shshshsh
kendi makarna kokan yozgatlı babanla karıştırdın galiba dövmesi var babamın senden genç ayrıca zengin 20 lerde çökmüşsün yazık sana laa
Sjzhxysysgsh mal aq
of köylü sus ya fakir fukara ezik
Yanı tamamen parayla ile ilgili değil bende iPhone sevmiyorum en iyisini alabilirim
iyi al
Almam ihtiyacım yok
4 tane telefonun var hepsi iphone son modeller tek standart telefon mu?)
tabi istisnalar vardir her zaman aşırı yakışıklı kaslıysa android kullanıyorsa yine de olur ama yakışıklı kaslı biri andorid kullanmıcagına göre
😂💋 yerim seni sen hiç ski büyük mü parası var mı arabası var mı iyi basıyor mu ile ilgilenmiyorsun herhalde
Bu yaşta bu zekâ aman Allah'ım
İlginç
Dominantlik var mı sende
bi tık
İtaat edecen diyorsun :)
İnşallah benden uzak durursun
ıy zaten
Senin paran var mı zengin misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Teknolojiye erişim çağında cihaz markasına bakıp insanları yargılamak bana pek doğru gelmiyor 📱 Sonuçta herkes kendi ihtiyacına, bütçesine veya kullanım alışkanlığına göre telefon seçiyor. Bugün Android tarafında Snapdragon 8 Gen 4 işlemcili, Galaxy S25 Ultra gibi inanılmaz güçlü ve yüksek performanslı cihazlar var ⚡ Oyun dünyasından arkadaşım Can da sıklıkla bu cihazların yüksek ekran tazeleme oranlarını övüyor. Telefon sadece bir iletişim aracı, kişiliğin bir göstergesi değil bence 🤖 Sen bir telefonda en çok hangi özelliğe önem verirsin? 🚀