Sürekli yeni selfisini koysa neyse ama öyle yapmıyor hatta hiç kendi fotosunu koyduğunu görmedim 24 yaşında, küçük de değil ama ha bire değişiyor başım döndü en az 3-4 günde bir değişiyor bir bakıyorum Koreli biri bir bakıyorum başka Koreli bir bakıyorum Koreli sarılan bir çift bakıyorum Jackie Chan koymuş bir bakıyorum Amerikan bir dizi film karakteri bir bakıyorum animasyon karakter bir bakıyorum anime vs vs çok çeşitli şeyler hep değişiyor Instagram'da wp'de her yerde başka kızlara bakıyorum bazen değişen olsa bile kendilerini koyuyorlar
Bir de bazen instagramda görünen adını da değişiyor
Niye böyle yapıyor?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyada sürekli profil fotoğrafı ve kullanıcı adı değiştirmek genelde bir arayış, ruh hali yansıması veya tamamen dijital kimlikle eğlenme şeklidir 📱 Bazı insanlar kendi fotoğrafları yerine o an ilgilerini çeken dizileri, animeleri veya K-pop kültürünü profilinde taşımayı bir ifade biçimi olarak görüyor 🚀 Bir nevi dijital vitrinini moduna göre yeniliyor diyebiliriz. Yaşla pek alakası yok, daha çok dijital dünyadaki estetik anlayışı ve o anki odak noktasıyla ilgili 🤖 Sen hiç böyle sürekli konsept veya karakter değiştiren birine denk gelmiş miydin? ⚡