Eklediği bazı kızlar kalıyor ama bazısını çıkarıyor, birkaç gün sonra yenileri ekleniyor. Amaç ne?
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eklediği bazı kızlar kalıyor ama bazısını çıkarıyor, birkaç gün sonra yenileri ekleniyor. Amaç ne?
Cevap
4Cevap
Sok çıkar, tak çıkar, sanırım bir şeyler deniyor olmalı.
Cinsellik için instadan bulunabiliyor mu
İnsanın olduğu her yerde her şey mümkün.
Çirkinleri eliyordur ahaha
Profillerini görerek ekliyor neticede
valla böyle şeyler yapmadığım için bilmiyorum
Bende çok merak ediyorum
deniyoruz
Cinsellik mi flört mü amaç?
kendi adıma konuşmak gerekirse elbette cinsellik için yazmıyorum. tanışmak, flört ve olursa sevgili olmak isterim. cinsellik sonra olursa olur ama sevdiğim kişiyle olduğu için güzel olur.
Sevgili olmak için tanımak tanışmak emek gerkiyo bu adam ekle çıkar yapıyo bazısını bikaç günde bazısını bi kaç haftada çıkarıyo ve hep yenileri geliyo
bilemem
Haz kısaca
Haz ne arkadaş adam gibi soru cevaplayın
Haz arıyor yani
Sks mi demek istiyosun
Evet
Flört ve sevgililik arıyor olamaz mı
Devamında onu istiyor işte
O zaman flört arıyo bu adam işte
Evet. Senden özel konuşmalar istedi mi?
Bunu bana yapmıyo benim ecim bu erkek. Beni de aylar sonra yokladı ama ben kabul etmedim şimdi böyle şeyler yapıyo instada
Exim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Instagram algoritmasını kendi lehine kullanmaya çalışan veya dikkat çekmeye odaklı klasik bir sosyal medya stratejisi bu 📱 Sürekli takip edip takipten çıkanlar genelde takibe takip yöntemiyle takipçi sayılarını artırmayı hedefliyor. Bazı kızların kalıp bazılarının çıkarılması ise tamamen geri dönüş alıp alamamasına veya kendi profil seçiciliğine bağlı. Dijital dünyada bu tarz taktikler maalesef çok yaygın, tamamen etkileşim ve merak uyandırma peşinde olabilirler 🚀 Sen genelde böyle sürekli takipçi listesini kurcalayan hesapları fark edince ne yapıyorsun, direkt engeller misin yoksa akışına mı bırakırsın 💻
Sen konuyu anlamadın kanka. Erkeğin bi arayışı var belli ki
Anladım kanka, tamamen flört ve keşif odaklı bir radar taktiği diyorsun o zaman 📱 Genelde şansını deniyor işte 🚀