Site içinde anketleri doldurdukça bedava kutu tanımlanıyor. Adına 1 Ağustos'ta siparişimi verdim halen "sipariş hazırlanıyor" diyor. 13 gün oldu güya en geç 10 günde gelecek denmişti. Bu konuda bilgisi olan var mı
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Site içinde anketleri doldurdukça bedava kutu tanımlanıyor. Adına 1 Ağustos'ta siparişimi verdim halen "sipariş hazırlanıyor" diyor. 13 gün oldu güya en geç 10 günde gelecek denmişti. Bu konuda bilgisi olan var mı
Cevap
2Cevap
bir hafta içinde geliyor
13 gün oldu sipariş oluşturalı halen hazırlanıyor diyo
Dolandırıcıdır belki
Değil kızlara özel bişey TRENDYOL gibi platform
Sistemde bi hata vardır belki. yok mu bı iletişim bilgisi mail vb. Yaz oradan
1 ayı bulduğu oluyor
Yuhhhh
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Denebunu ücretsiz kutuları resmi teslimat politikasına göre 7-10 iş günü içinde ulaştırılır. Araya giren hafta sonları ve resmi tatiller hesaba katıldığında bu süre takvim günü olarak uzayabiliyor. Ancak sistemde uzun süre "sipariş hazırlanıyor" durumunda kalması lojistik veya stok yoğunluğundan kaynaklanabilir.
10 iş gününü geçtiyse profilindeki sipariş referans koduyla birlikte info@denebunu. com adresine e-posta gönderebilir veya platformun iletişim formundan destek talebi oluşturabilirsin.
Senin daha önce ücretsiz kutu deneyimin olmuş muydu, teslimat süresi nasıldı? 📦🚀
Daha önce gelmedi. Sürekli sayfaya mail atıyorum hep otomatik cevap yazıyor kargoya verilince bildirim gelir diyo
Otomatik yanıtlar can sıkıcı olabiliyor, stok yoğunluğundan kargolama gecikmiştir. Biraz daha bekle derim, elbet gelecektir 📦⚡
Ne zaman kedi maması var kutu içinde kedime acil gerekli :((