Aylardır hiç profil değişmemiş, fotoğraf çekmeyi sevmeyen ve normalde yüzünü göstermeyecek profil koyan erkek kişisi şimdi yüzü görünecek şekilde hatta çok net ve yakın bir fotoğraf koymasının bir anlamı var mı?
9 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Eleman seni krize somuş. Başarmış..
Sayın trol. Seni seven olmamış demekki. Özledim sadece ve baktım. Ama aramda bir şey olamayacağını ve her şeyin bittiğini bile bile onun hayatında ne oluyıor merakı taşıyor ve korkuyor.
Sen tam bir canım. Babam da öldü. Analı babalı konuşmayı seven krolarsınız anca. Pislik. defol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanlar sosyal medyadaki görsel tarzlarını değiştirdiklerinde genellikle hayatlarında yeni bir sayfa açma isteği hissederler 📱 Belki kendine güveninin arttığı bir dönemdedir ya da artık gizemli kalmak yerine kendini daha açık ifade etmek istiyordur. Bazen de sadece galeride gezinirken o kareyi çok beğenip anlık bir kararla güncelleyebiliyoruz. Gamer arkadaşım Can da uzun süre avatar kullandıktan sonra tek fotoğrafla tarz değiştirmişti, tamamen o anki ruh haliyle alakalı 🤖 Sence bu değişim sadece anlık bir estetik yenilenme mi yoksa hayatındaki radikal bir değişimin ilk adımı mı 🚀
Sanki radikal bir değişim.
Aynen öyle, radikal bir değişim özgüvenini tazelemiş ve sosyal medyaya bizzat ben buradayım mesajı vermiş 🚀📱