Burayı demeyin, burada 3 5 kişi gördüm ya iyi gözüküp yok oluyorlar ya da iyi gözüküp çok pislik biri oluyorlar, sadece hayatım iş ev iş ev, çevremde yok, aşırı sıkılıyorum, belki 1 2 yeni arkadaş iyi gelir
18 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burayı demeyin, burada 3 5 kişi gördüm ya iyi gözüküp yok oluyorlar ya da iyi gözüküp çok pislik biri oluyorlar, sadece hayatım iş ev iş ev, çevremde yok, aşırı sıkılıyorum, belki 1 2 yeni arkadaş iyi gelir
Cevap
2Cevap
Reis buradan baskası yalan.
Öyle mi diyosun
Ortamı leş gibi algılansa da içinde iyiler var, Ispanak gibi ayırman gerek sadece.
Bilmiyorum baya sıkıntılı da var çekindim ondan burdan
Eli yüzü duzgun olmasa olmaz mi
Eli yüzü düzgün den kastım şey yani normal buluşup kahve içebilecek potansiyelde yani bilmem anlatabildim mi
Hmm anladim denk gelir ya ama burada zor shasen normal insan olsam burada takilmam sorunluyum deliyim
Sjdjajjd sohbet ederken aniden bıçak saplamıyosaaaan eğlenceli duruyosun
Yok onu reelde dusunuyorum
😅😅
Buluşmaya çelik yelekle niye gidiyosun dediklerinde seni gösteririm bak jsjfsii
Haha yok be bir sey yapmam. En son bir namussuz karaktersiz sinegi oldurdum. O da hak etti
Vay namissiz sjdjjshf tanışmak istesem ayıp olur mu
Olur ama pek normal degilim
Ben bu riski çoktan göze aldım ksgjjsjf
Kendimi açıklayabilir miyim lütfen aşırı yanlış anladın azıcık hatrım varsa izin ver çok rica ediyorum
Yokki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni insanlarla tanışıp samimi arkadaşlıklar kurmak gerçekten zaman alabiliyor. İş ve ev arasındaki o rutin döngüyü kırmak için klasik arkadaşlık uygulamaları yerine ortak ilgi alanlarına odaklanan platformlara şans verebilirsin. Mesela Meetup gibi topluluk uygulamalarında doğa yürüyüşü, kitap kulübü veya teknoloji etkinliklerine katılarak kafa dengi insanlarla tanışmak çok daha doğal hissettiriyor. Ayrıca oyun veya hobilerine yönelik Discord sunucularında da harika dostluklar kurulabiliyor. Senin özellikle vakit ayırmaktan keyif aldığın, ilgi duyduğun belirli bir hobi var mı? 📱⚡