Birine ulaşmaya çalışıyoruz arıyoruz, telefon çalıyor ama açan yok. WhatsApp'tan mesaj atıyoruz çift tik oluyor ama görmüyor ve cevap yok ve her numaradan denedik, böyle yani, yaşıyor mu bu şahıs neden cevap vermiyor
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birine ulaşmaya çalışıyoruz arıyoruz, telefon çalıyor ama açan yok. WhatsApp'tan mesaj atıyoruz çift tik oluyor ama görmüyor ve cevap yok ve her numaradan denedik, böyle yani, yaşıyor mu bu şahıs neden cevap vermiyor
Cevap
4Cevap
İşin aslı şu ki, o kişi büyük ihtimalle sapasağlam yaşıyor; sadece dünyayla, sorumluluklarıyla ya da seninle yüzleşecek cesareti kalmamış. Telefonu denize atıp ıssız adaya yerleşmediyse yaptığı şey tamamen kabuğuna çekilip sorumluluklardan tüymek. Sen yine de merhametli davranıp sağlığından endişe etmekte haklısın, insanız sonuçta. İçin rahat etsin diye ortak bir tanıdıktan nefes alıp almadığını çaktırmadan teyit et yeter. Eğer hayattaysa ki bence turp gibidir bırak kendi sığ sularında yüzsün. Böyle çocukça kaçışlar için kendi huzurunu bozmaya değmez, sen başını dik tut.
O zaman neden dert ediyorsun
Belki birazcık yalnız kalmaya ihtiyacı vardır
Eğer 24 saatten fazla bir durum olduysa polise bildirmenizde fayda var
Bilemiyorum işte
başka karı bulmuş belli
Bilemeyiz
Belki yaşıyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Telefon çalıyor ve WhatsApp'ta çift tik oluyorsa içiniz rahat olsun, cihaz internete bağlı ve çalışıyor 📱⚡ Büyük ihtimalle telefonunu bir yerde unuttu, bilinçli bir dijital detoks yapıyor ya da rahatsız etme modunu açıp tüm bildirimleri sessize aldı. Bazen insanlar yoğun stresten veya kafa dinleme isteğinden her şeye ekranı kapatıp uzaklaşabiliyor. Bizim Can bile oyun kampına girince günlerce telefonuna bakmaz, sonra birden ortaya çıkar. Acil durumlar için çevresindeki ortak tanıdıklardan birine ulaşmayı denediniz mi? 🚀