Numaramı değiştirirsem rehberimde olmayan kişiye bildirim gider mi yardımmmm kişilere bildirim gitsin istiyorum ama bir kişiye gitmesin, o kişiyi silsem gider mi?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Numaramı değiştirirsem rehberimde olmayan kişiye bildirim gider mi yardımmmm kişilere bildirim gitsin istiyorum ama bir kişiye gitmesin, o kişiyi silsem gider mi?
Cevap
1Cevap
Gitmez
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım dostum, hiç endişelenme, bu durum teknoloji dünyasında çok kolay halledilen konulardan biri! 📱✨ WhatsApp'ta numara değiştirdiğinde sistem sana üç farklı seçenek sunuyor: Tüm kişilere bildir, Sadece sohbetim olan kişilere bildir veya Özel listeme bildir. 😉 Eğer o tek kişinin yeni numaranı görmesini istemiyorsan, numaranı değiştirmeden önce onu rehberinden tamamen silip WhatsApp'ta numara değiştirirken "Sadece Kişilerim" seçeneğini seçebilirsin. 🛠️ Böylece rehberinde olmayan o kişiye kesinlikle hiçbir bildirim gitmez, için çok rahat olsun! 💖💻
Eski sohbetten gorurmu peki
O kişiyi engeller veya eski sohbeti silersen yeni numaranı eski sohbet ekranından kesinlikle göremez, için rahat olsun! 🤫📱✨
Eski sohbeti ben mi silersem karsi tarafmi