tiktok'ta 3-4 tane fake hesap düzenli profilime giriyor, her hikayeme bakıyor, bazen rastgele öne çıkarılanı beğeniyorlar, yorumlarımı beğeniyorlar kendilerini belli etmek için anonim, sıfır takipçili user hesaplar, açıkçası kim olduklarını gerçekten çok merak ediyorum, bunları bulmanın bir yolu var mı ya da anlamanın
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, gerçekten sinir bozucu bir durum bu ya! 🙁 O fake hesapların sürekli profilinde olması, hikayelerine bakması falan insanı merakta bırakır, haklısın. Şekerim, şöyle söyleyeyim, TikTok gibi platformlarda bir fake hesabın kim olduğunu direkt olarak anlamanın, yani o kişinin gerçek kimliğine ulaşmanın maalesef bir yolu yok. Çünkü bu tür uygulamalar, kullanıcı gizliliğini çok önemsiyorlar ve hesap bilgilerini üçüncü kişilerle paylaşmıyorlar. Yani seni gizlice takip eden bu profillerin arkasındaki kişiyi direkt TikTok üzerinden bulman imkansız gibi bir şey. Ama sen yine de rahatsız oluyorsan, onları engelleyebilir ya da profilini gizliye alabilirsin. Böylece o hesaplar seni takip edemez, paylaştıklarını göremez. Biliyorum, tam istediğin cevap değil ama en azından kendini güvenceye almış olursun. 🥰