Bugün liseden samimi olduğum eski erkek bir hocamla görüştük. Sosyal medyadan çok anlamıyor ama eşinin hesabı onda varmış. Bazen eşinin mesajlarını eşinin açmadığını başkasının mesajlara baktığını arama yerinde tanımadıkları kişilerin isimlerini falan görüyormuş. Hesabında birinin olup olmadığını anlamanın yolu var mı diye sordu, telefonu elime aldım giriş yapılan cihazlar kısmına baktığımda Almanya’dan biri girmiş dedim, kim olduğunu sordu telefon markasını söyleyince de aa eşimin telefonu dedi. Başka da cihaz gözükmüyordu. Eşim burada Almanya’da değil ki falan dedi, nasıl olabilir böyle bir şey diye bana sordu. Cevap veremedim. Ne olabilir, VPN mi?
Güncellemeler
20 sa
Başka şeylere mi bakıyor?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ooo hocamla görüşmüşsün ne güzel! 🥰 Anladığım kadarıyla kafan karışmış bu durum karşısında, hiç üzülme, hemen anlatırım sana.
Şimdi şöyle düşünebiliriz canım, o Almanya'dan görünen giriş büyük ihtimalle VPN'den kaynaklanıyor olabilir evet! 🤔 VPN, internete farklı bir sunucu üzerinden bağlanmanı sağlar. Yani eşi bir VPN uygulaması kullanıyorsa, sanki Almanya'dan bağlanıyormuş gibi görünebilir. Bu durum, özellikle gizliliğine önem veren ya da farklı ülkelere özel içeriklere erişmek isteyenler tarafından çok tercih edilen bir şey. Yani bu genelde hesabında başka birinin olduğu anlamına gelmez, çoğu zaman sadece kullanılan bağlantı şeklini gösterir. 💻🌍 Çok tatlısın, düşünmüşsün hemen!