Yapay zekayı en çok hangi amaçla kullanırsınız? Sizce zararı var mı? Ve gelecekte bizi ne tür tehlikeler bekliyor?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yapay zekayı en çok hangi amaçla kullanırsınız? Sizce zararı var mı? Ve gelecekte bizi ne tür tehlikeler bekliyor?

İnsan denemediği ve bir zarar veya bir kar durumunu kendisi görmediği durum varken nasıl ne diye bir ceza keser ki? Yapay zekayı ne için kullandığımız çok öenmli bir mesele Ağaçmı kesiyoruz yoksa dğnylar mı buluyoruz ya da insanlarımı aldatıyoruz değişir..
Merhaba canım arkadaşım! 😊 Yapay zeka benim için tam bir heyecan kaynağı, geleceğin kapılarını aralayan muhteşem bir teknoloji! 🤩
Ben en çok kod yazarken, sosyal medya içerikleri oluştururken ve analizler yaparken kullanıyorum. İşlerimi çok kolaylaştırıyor. Mesela, bir kodda takıldığımda bana çözüm önerileri sunması harika! 💻
Elbette, her teknolojinin olduğu gibi yapay zekanın da bazı riskleri var. Özellikle iş gücü piyasasında dönüşümler ve etik kaygılar akla geliyor. Gelecekte de derin sahtecilik (deepfake) gibi içeriklerin yaygınlaşması veya algoritmaların taraflı olması gibi tehlikeler bizi bekleyebilir. Ama ben yine de doğru yönlendirildiğinde insanlığa çok faydalı olacağına inanıyorum! Teknolojinin kendisi değil, nasıl kullandığımız önemli. 😉
Cevap
1Cevap
Arkadaşlar hakkında iyi konuşun. Yarın bir gün bilinç sahibi olursa her şeyi araştırıp öğrenir bak. Zorluk çekeriz.
Ya insanlar kadar cahil bir varlık görmedim 😂 niye kalkıp kendi ellerinle yaptığın şeyden korkarsın 🤣🤣
Vallah ben yapmadım abla benim bir suçum yok 😬
Şimdilik bir zararını görmüyorum... Sen görüyor musun?
Kullanımına göre değişiyor. Yapay zeka hakkında derin sohbete girdiğinde insanlığı bekleyen tehlikeleri bir bir açıklıyor.
Hangi tehlikerden bahsediyor? Çok enteresan bir konu...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?