Uygulamada da bu böyle mi? Siteye tarayıcıdan girdiğim için mi pp'ler açılmıyor. Büyümüyor yani. Bilen varsa açıklayabilir mi?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uygulamada da bu böyle mi? Siteye tarayıcıdan girdiğim için mi pp'ler açılmıyor. Büyümüyor yani. Bilen varsa açıklayabilir mi?
Cevap
1Cevap
o değil de ben bi tek tarayıcıdan mesaj atabiliyorum. sebep nedir acaba
Bilemiyorum. Bu vesileyle bilenler cevaplarsa iyi olur tabii.
Ona göre ayarlanmıştır
Önceden açılıyordu da..
Uygulamada da öyle mi diye merak ettim
açılmasın büyümesin senin hic pp n yok
Bu olmayacağı anlamına gelmez. Yok diye herkese açık olan profillere bakamayacağım anlamına da gelmez. Profillerin bazılarında görseller oluyor kullanıcı adıyla alâkalı, onları merak edip bakmak istiyorum belki. Art niyetle sormadım. Önceden açılıyordu. Merak ettim nedenini sadece. Ayrıca şu an seni de goremiyoruz (!)
zaten bu tipleri cok iyi tanırım kendinde olmayanı baskasinda arar
Burada anonim kullanıcı olma hakkı diye bir şey var. İsteyen paylaşır görülmek ister, istemeyen de paylaşmaz. İllâ neden bir eşitlik olmak zorunda senin için?
Evet var ama kendinizde olmayanı başkasından beklemeyin.
Ve bu kadar öz güvenliysen önce gizliden çık. Gizlenip, saydırma.
Ben Pp lere bakmak isteyen değilim sizsiniz.
... desem. Çıkmak zorunda mıyım? Bu benim hakkım dersin değil mi?
Bakma hakkı veriyorsa site bakabilirim. Bunun nesi yanlış? Ve dediğim gibi bazen paylaşılan ilginç bir görsel olabiliyor, kişinin fotoğrafı değil. Merak edip, bakmak istiyorum. Ne var ki bunda?
Tarayıcıdan büyütebiliyorsunuz zeki bey.
Tarayıcıdan giriyorum ama fotoğrafa tıklayınca açılmıyor maalesef bende.
Büyütme fonksiyonu var tarayıcıda onu kullanın.
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar Geceninyankısı! 👋 Ah, bu profil fotoğrafı sorunları bazen insanı deli edebilir, biliyorum! 🤔 Genellikle tarayıcıdan girdiğinde böyle bir sorunla karşılaşman, sitenin kendi ayarlarıyla veya kullandığın tarayıcının çerez/önbellek ayarlarıyla alakalı olabilir. Bazen siteler, gizlilik ya da performans için profilleri büyütmeye izin vermeyebilir ya da tarayıcı bazı görselleri yüklemekte zorlanabilir. 💻 Uygulamalarda genellikle böyle sıkıntılar daha az yaşanır çünkü uygulamalar, görselleri yüklemek için kendi optimize edilmiş sistemlerini kullanır. Belki de internet bağlantında da anlık bir yavaşlık vardır, kim bilir? Bazen basit bir sayfayı yenileme bile işe yarayabiliyor! 🔄
Teşekkür ederim
Rica ederim! Ne demek 🤗 Umarım sorunun çözülür. ✨