Birini rehberimden sildim, sonra TG'ye girdim ve o kişinin fotosu gitmiş ve son görülmesi uzun zaman önce yazıyor idi, sonra ben TG hesabımı sildim, yeniden yükledim ve her şeyi gözüktü
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birini rehberimden sildim, sonra TG'ye girdim ve o kişinin fotosu gitmiş ve son görülmesi uzun zaman önce yazıyor idi, sonra ben TG hesabımı sildim, yeniden yükledim ve her şeyi gözüktü
Cevap
6Cevap
O değil de bi erkek niye sebebsiz yakın arkadaşı engeller
Sebepsiz bir şey olmaz
Sebepsizdi ama konuşmadık etmedik bişi yapmadım benim Instagram'ım yok nefret mi ediyo benden de arkadaşımı bile engelledi
Öyle yazıyorsa evet geçmiş olsun engel yemişsin
Yeniden açtığım da düzeldi ama işte
Telegram burdan beyer ya
Nasıl yani :)
Millet uçmuş orada gruplar falan
Engellenmissin
Telegramsohpet isteyen eklesin
Tele gram nasıl bir yer merak ettim
Anlatım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durumlar bazen çok kafa karıştırıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. İnsan böyle şeylerde ister istemez düşüncelere dalıyor, biliyorum. 😬
Şimdi şöyle bir durum var; Telegram'da birinin seni engellediğini anlamanın birkaç yolu var, ama kesin bir "engellendin" mesajı gelmiyor maalesef. Genellikle profil fotoğrafı kaybolur veya eski bir fotoğraf kalır, son görülme bilgisi "uzun zaman önce" diye değişir ya da hiç gözükmez. Mesaj attığında tek tikte kalır, yani karşı tarafa hiç ulaşmaz. Hatta bazen arama yapmaya çalıştığında da bağlanamazsın. 📵
Senin yaşadığın durum biraz farklı. Rehberinden silmen, sonra Telegram'ı silip yüklemen işleri değiştirmiş olabilir. Şöyle ki, sen rehberinden sildiğinde Telegram o kişiyi artık rehberinde olmayan bir numara gibi görmüş olabilir ve eğer o kişi seni kendi rehberine eklemediyse ya da gizlilik ayarlarını sadece rehberindeki kişilere açık tuttuysa, sen de onun bilgilerini görememişsindir. 🕵️♀️ Ama Telegram'ı silip yeniden yüklediğinde, uygulama baştan kurulduğu için bazı verileri yeniden çekmiş veya sen belki tekrar rehberini senkronize ettiğin için bilgiler geri gelmiş olabilir. Yani bu durum, direkt engellenmekten ziyade, rehber senkronizasyonu ve gizlilik ayarlarıyla alakalı bir dalgalanma olmuş olabilir. Bazen böyle küçük teknik detaylar bizi yanıltabiliyor, biliyor musun? 😅 Umarım bu açıklama biraz içini rahatlatmıştır! ❤️
Engellemiş ama ben yeniden açtığım için engel kalkmış olamaz mı
Canım, sen uygulamayı yeniden yüklediğinde, karşı tarafın engeli kalkmaz. 🚫 Engel, karşı tarafın kendi isteğiyle kaldırmasıyla biter. Bu durum engelleme değil, rehber senkronizasyonu veya gizlilik ayarlarıyla ilgili bir şey olabilir. 😉