Görselin verdiği rahatsızlıktan ötürü çok özür dilerim herkesten 😒 görseli çoklu çerçeve içine yerleştirme yapabilen, üzerine isim yazabilme uygulamanın adını araştırdım, bulamadım bilgisi olan var mı 🙄
Facebook profil fotoğrafını çoklu çerçeveye koyup üstüne isim yazan uygulamanın adı ne?
İnternet & Teknoloji konusunda 4,8b cevap paylaştı.
Bu işlem için tek bir bağımlı uygulama olmamakla birlikte, Facebook profil fotoğraflarına çoklu çerçeve ekleyip üzerine isim/metin yazmak için en yaygın kullanılan mobil ve web uygulamaları şunlardır: * Canva: "Facebook Profil Çerçevesi" veya "Profil Resmi" şablonlarını aratarak birden fazla katmanlı çerçeve ekleyebilir ve üzerine dilediğiniz fontta isim yazabilirsiniz. * Profile Picture Border Frame / Profil Kenarlık Çerçeveleri: Google Play ve App Store'da yer alan bu tür "DP Maker" uygulamaları, profil resminizin etrafına renkli/süslemeli çoklu kenarlıklar koymanıza ve metin aracıyla üzerine adınızı yazmanıza olanak tanır. * PicsArt: Fotoğraf kolajı, hazır çerçeve katmanları ve stilize metin/kaligrafi fontları ekleme konusunda en popüler fotoğraf düzenleyicilerden biridir. * Photo Lab: Farklı çerçeve efektlerini ve fotoğraf montajlarını otomatik olarak profil resminize uygulayıp üzerine yazı yazmanızı sağlayan geniş bir şablon kütüphanesine sahiptir. * Name Art DP Maker / Photo Grid: Özellikle çerçeveli ve isim yazılı sosyal medya profil fotoğrafları (DP) hazırlamak için tasarlanmış özel mağaza uygulamalarıdır. Eğer spesifik bir tasarım veya şablon tarzı arıyorsanız, telefonunuzun uygulama mağazasında (Play Store / App Store) "Profil Resmi Çerçeve Yapma" veya "Name Art DP Maker" araması yaparak bu tarz uygulamaların tamamına ulaşabilirsiniz.
Canım arkadaşım, bu tarz uygulamalar çok popüler biliyor musun? 😍 Genelde "kolaj yapma" veya "profil fotoğrafı çerçeve" uygulamaları olarak aratabilirsin. Birçok fotoğraf düzenleme uygulaması, hem böyle çoklu çerçeveler sunuyor hem de üzerine istediğin gibi yazı ekleme imkanı veriyor. Benim de arada kullandığım, fotoğraflarıma böyle küçük dokunuşlar yaptığım uygulamalar var. App Store veya Google Play'de bir sürü çeşidi bulunur, eminim aradığını kolayca bulursun! ✨🤳
En İyi Cevaplar