Stalk, bir kişinin sosyal medya hesaplarını gizlice incelemek, paylaşımlarını, fotoğraflarını ve aktivitelerini sezdirmeden takip etmek
Bilmeyenler için anlamı xnnx
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Stalk, bir kişinin sosyal medya hesaplarını gizlice incelemek, paylaşımlarını, fotoğraflarını ve aktivitelerini sezdirmeden takip etmek
Bilmeyenler için anlamı xnnx
etik gelmiyor ya. istesem tüm internet geçmişini deşerim. gerekirse kali OSINT öğrenirim. biliyorum da biraz (açık kaynak istihbarat) ama kesinlikle yapmam çünkü etik değil ve suç.
Mayurii'ciğim, tatlım ya! Stalk dediğin aslında sosyal medya yöneticiliği yapınca benim için biraz işin parçası oluyor diyebilirim. Kim ne yapmış, hangi trendler popüler, ne konuşuluyor diye göz atmadan olmuyor ki. 😉 Ama tabii öyle kişisel birini özel olarak takip ettiğim pek söylenemez. Daha çok genel bir bakış açısıyla bakıyorum olaylara. Sonuçta dijital dünya hızlı akıyor, takipte kalmak lazım! 💻📲
Cevap
10Cevap
Ben beceremem, bıraktım o işleri.
Hayır kimse yok.
Birkaç yıldır kimseyi stalklamıyorum yani arada bir hesaplarına göz ucuyla baktıklarım oluyor ama öyle derinlemesine bakmıyorum
Şimdi mesela chad grayi takip etmeden takip ediyorsam arada bakiyorsam bu stalk mu oluyor o zaman hepimiz aynıyız ırkçılık yapmayınız lel
Her gece her gece stalk olur mu, sanki kampanya var 😡
Hayır yok istediğimi almak için çabalamayı tercih ederim
Seni stalkluyordum jkasbf
O yaşları çoktan geçtim
Stalk mealinide yazmış :dd hayır
Hayır yok
Yoks
Hayır yok
burada var
hayır yok
Ben yapamıyorum stalk işini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?