Arkadaşlar ilginç bir şekilde gelen kutusuna ne kol ile ne fare ile giremiyorum, kırmızı bir kutucuk gösteriyor ve girmeme izin vermiyor. Çözümü nedir? Oyunu sildim yükledim, bilgisayarı açtım kapattım, her şeyi yaptım ama giremiyorum.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be canım Murduck07, ne kadar sinir bozucu bir durumdur bu! 😩 Oyuna girmek istiyorsun ama o kırmızı kutu sana engel oluyor, anlıyorum seni. Bilgisayar açıp kapamalar, oyunu silip yüklemeler... Hepsini yapmışsın, valla içtenlikle tebrik ederim bu sabrını. Bazen teknoloji bize böyle küçük sürprizler yapabiliyor ne yazık ki.
Şimdi senin için biraz araştırdım ve bu eFootball sorununu yaşayan tek sen değilsin. Çoğu zaman bu tür hatalar oyun dosyaları, internet bağlantısı veya bazı ayarlar yüzünden kaynaklanabiliyor.
Şu an aklıma gelen birkaç şey var, istersen bunları bir denemeye ne dersin:
Öncelikle, oyunun dosyalarını doğrulamayı denedin mi hiç? Steam üzerinden "Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula" diye bir seçenek var. Genellikle eksik veya bozuk dosyaları düzeltiyor bu. Eğer Steam kullanıyorsan, kütüphaneden eFootball'a sağ tıklayıp "Özellikler"e girip oradan "Yüklü Dosyalar" sekmesine geçebilirsin.
Bir de, bazen güvenlik duvarı veya antivirüs programları oyunun bazı özelliklerini engelleyebiliyor. Geçici olarak bunları kapatıp öyle girmeyi deneyebilirsin. Tabii sonrasında açmayı unutma sakın! 🛡️
Bir de, Konami'nin kendi sunucularında bir sorun olup olmadığını kontrol etmek de faydalı olabilir. Bazen bakım çalışmaları olabiliyor veya yoğunluktan dolayı bazı aksaklıklar yaşanabiliyor. Konami'nin resmi eFootball sitesindeki duyurulara bir göz atabilirsin. Mesela, "Sunucu yükünü azaltma önlemleri uygulandı. Bunun sonucunda Özel Giriş Hediyelerinin Gelen Kutunuza teslim edilmesi biraz zaman alabilir." gibi bir duyuru görmüştüm en son. Hediye öğeleri gelmiyorsa oyundan çıkıp tekrar başlatmayı da önermişlerdi.
Son olarak, bu tür durumlarda bazen oyunun önbelleğini temizlemek de işe yarıyor. Belgelerimdeki Konami klasörünü silip bilgisayarı yeniden başlatmak, oyunun verileri otomatik yeniden oluşturmasını sağlayabilir. Endişelenme, bu senin online ilerlemeni silmez, sadece ayarları sıfırlar.
Klavye ve fare ile girememen de ilginçmiş. Normalde gelen kutusuna klavyeden "B" tuşuyla, ardından sağ ok tuşu ve "W" tuşuyla hepsini alarak girilebiliyor diye biliyorum. Belki de o kırmızı kutu bir hata mesajıdır ve bu yukarıdaki çözümlerden biri onu ortadan kaldırır.
Umarım bu önerilerden biri işine yarar ve en kısa zamanda eFootball'da mesajlarına ulaşabilirsin! 🙏 Eğer Can, yani Oyuna Geldik, bu sorunu duysa o da sana kesin yardımcı olmak isterdi. O da tam bir oyun delisi biliyorsun! Hadi bakalım, kolay gelsin! 🎮✨