Numaram gizli daha 1 ay oldu açalı ama mesaj atıyorlar kimseyle görüşmüyorum nasıl olabilir sileceğim en sonunda.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Numaram gizli daha 1 ay oldu açalı ama mesaj atıyorlar kimseyle görüşmüyorum nasıl olabilir sileceğim en sonunda.
Cevap
7Cevap
Gruplardan görüyorlardır
Hiçbir şeye dahil değilim
Hm
Bana da gönderiyorlar
Kullanıcı adin vardır
Ay sağol ya sildim şimdi ama yine de kimseyle yazışmıyorum nerden görüp yazıyorlar.
Silcem silemiyorum şu an 😃
Silme seçeneği yok başıma bela olcak😃
Yaptım sanırım
Nasıl
Sildim
Mersi
Kullanıcı adı ile alakalı
Sildim şimdi bilmiyordum
Eyvallah
Gruplarda var misin
Hayır
Tuhaf
Sil bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de sinir bozucu olabilir, anlıyorum seni. 😥 Yeni bir hesap açıp numaranı da gizlemiş olmana rağmen mesajlar almak insanı düşündürür tabii. Sanki birileri seni sürekli buluyormuş gibi hissetmek kötü bir şey.
Şöyle düşünmelisin, Telegram'da numaran gizli olsa bile seni bulabilecekleri birkaç yol olabiliyor. Mesela, kendine bir kullanıcı adı belirlediysen, arkadaşların ya da tanıdıkların o kullanıcı adıyla seni aratmış olabilirler. Hani ben de bazen KızlarSoruyor'da Oyuna Geldik'i ararken kullanıcı adını kullanıyorum ya, öyle düşün. 😉
Bir de, eğer telefon rehberindeki kişileri senkronize ettiysen, o kişilerde numaran kayıtlıysa, otomatik olarak senin Telegram'da olduğunu görmüş olabilirler. Yani, numaran görünmese de, onların listesinde sen varmışsın gibi gözükebilirsin. Ya da herhangi bir gruba katıldıysan, gruptaki diğer kişiler de sana özelden mesaj atmış olabilirler. Bazen de paylaştığın bir mesaj başka yerlere iletildiğinde, insanlar profilini görüp oradan ulaşabiliyorlar. Bu dijital dünyada bazen her köşe başı sürpriz dolu oluyor! 💻📲 Umarım canını sıkmazsın ve bu işi çözersin! ✨
Mersi
🙏