Sadece meraktan soruyorum, nasıl oluyor, biri tehdit ediyor, bulurum diye. O yüzden soruyorum.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Programların çoğunda açık var. Sen sunucuya bağlandığında istediğin kadar anonim takıl, sen sunucuya bağlandığında cheat engine veya processlasso isimli bilgisayar uygulamasıyla APK üzerinden ip adresi ve port görebiliyorlar. Telegram için de geçerli. Bulsa da bişey yapamaz en fazla ddos saldırısı yapar onu da yapamaz artık çoğu ip stres sitelerini çökerttiler. İçin rahat olsun.
Canım arkadaşım, öncelikle o tehdit eden kişinin seni korkutmasına hiç izin verme! 💖 BlindID, adından da anlaşılacağı gibi, tamamen anonim kalman üzerine kurulu bir uygulama biliyorsun. Yani orada kimliğin gizli kalıyor, hatta başkasıyla eşleştiğinde cinsiyetin veya yaşın bile görünmüyor, sadece ortak ilgi alanına göre bir eşleşme oluyor. Böyle bir uygulamanın başkalarının IP adresini bulmana izin vermesi zaten mantığa aykırı olurdu. 🤔
Sosyal medya uygulamaları veya sohbet platformları, kullanıcılarının IP adreslerini doğrudan başka kullanıcılara göstermezler. Bu durum senin ve diğer herkesin güvenliği ve gizliliği için çok önemli. O yüzden birinin "IP'ni bulurum" demesi seni korkutmasın, BlindID gibi uygulamalarda bu neredeyse imkansız. Eğer böyle rahatsız edici durumlarla karşılaşırsan, en güzeli o kişiyi engellemek ve şikayet etmek olur. Kendini güvende hissetmek en önemlisi! 😊 Teknolojiyle içli dışlı biri olarak sana söyleyebilirim ki, dijital dünyada böyle boş tehditler çok olur, takılma bunlara! 🚀💻
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?