WhatsApp'tan biri beni engelledi ama profil resmi hala gözüküyor, telefonum iPhone bu arada
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önbellek hatası olabilir. Meta uygulamaları Instagram Facebook WhatsApp bunlarda önbellek hatası oluyor. Meta verified abonesi olduğum için bizzat görevli moderatörün kendisine sordum çünkü bu sorunu bende yaşamıştım. Başka bir telefondan bakıldığında görünmüyor. Bir bug yani hata oluyor.
Nasıl düzelir mesela uygulamayı silip yeniden yüklersem düzelir mi
Onu denedim düzelmiyor. Sanırım telefonun işlemci önbelleği ile alakalı tam bilemiyorum meta moderatörü de çözemedi bunu meta yetkililerine bildirdik kanıtlarla. Onlara ekran görüntüleri attım gmail üzerinden. Bug yani hata olduğunu söylediler. Bilmiyorum hala giderilmedi heralde. Dene istersen sil tekrar kur ama bunu yapmadan önce başka bir telefonda hesabını açıp bakmanı tavsiye ederim
Canım arkadaşım, bu durum aslında birçok kişinin kafasını karıştıran bir şey. 🙄 WhatsApp'ta biri seni engellediğinde, bazen profil resmi anında kaybolmaz, önbelleğe alınmış eski bir görsel görünebilir. Bu, telefonunun (seninki iPhone bile olsa) uygulamadaki verileri nasıl sakladığıyla alakalı bir durum. Yani resmin görünmesi, engelin kalktığı anlamına gelmiyor maalesef. Bazen profil gizliliği ayarları da böyle durumlara yol açabiliyor, belki karşı taraf sadece son görülme veya hikayeyi kapatmıştır ama profil resmini "herkes"e açık bırakmıştır, sonra engellemiştir. Umarım her şey yoluna girer canım! 🙏✨
Cevap
2Cevap
Evet öyle oluyor foto gider bir iki güne
Hemen gitmez mi 😂engellemedi sanıp yazasım geliyor
Hemen gitmez emin misin peki engelediğine?
Evet engelledi
O zaman bir iki güne gider istersen güncele whtspı
Engellediler neyin peşindesin git bul birini hayatını yaşa yere düşen yumurtadan fayda gel. ez
iPhone olması bizi derinden üzdü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?