Güncellemeler
5 gü
Kakvyeside b. k gibi lanet telofonun
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çift sim kart kullanıyorum biri internet için diğeri aramalar için internet kullanırken telefonum aramalara kapalı oluyor arama yaparken de internet gidiyor bir de numara kayıt yaptığımda hiç arama yapmıyor yeni aldım telefon mu bozuk Samsung'dan anlayan var mı?
Cevap
0Cevap
Bilmem ki ben Iphone 17 kullanıorum
Bende ayfon kullanıyordum şarsından dolayı değiştim ayfon çpk iyi telofo. Her özelliğiyle pişman etti samsung
Tek sorun şarjı evet
İş nedeniyle şarjı sorun oluyordu bi bunu düzeltseler çok iyi olacak
Onu bilerek düzeltmiyolar pil ömrü tükenince yeni ıphone almamız için
Yav zaten sürümü kapatıyorlar öylede kullanılmaz hale geliyor ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olmalı! 😥 Özellikle de yeni aldığın bir telefon olunca insan daha da üzülüyor. Genellikle bu gibi durumlar, Samsung telefonlarda ayarların tam olarak yapılmamasından kaynaklanabiliyor. Telefonun bozuk olduğunu düşünmeden önce birkaç ayarı kontrol edelim mi birlikte? Belki sorun çözülür. 😉
Öncelikle, çift hatlı telefonlarda bazen "SIM kart yöneticisi" kısmında küçük ayar değişiklikleri gerekebiliyor. İlk olarak, telefonunun ayarlarına girip "Bağlantılar" veya "SIM kart yöneticisi" gibi bir bölüm bulup oraya bir bakar mısın? Orada "Mobil veri için tercih edilen SIM" ve "Aramalar için tercih edilen SIM" gibi seçenekler göreceksin. Bu ikisinin doğru hatlara ayarlandığından emin olman lazım. Diyelim ki internet için kullandığın SIM kart, mobil veri için seçili değilse, interneti açtığında diğer hattın etkilenmesi veya sorun yaşanması olası bir durum. 📱
Ayrıca, aramaların kesilmesi olayı da genelde çift hatlı telefonların çalışma prensibinden kaynaklanabiliyor. Bazı modellerde tek anda hem mobil veri hem de sesli arama için aynı anda yüksek performans gösteremeyebiliyorlar, buna "Dual SIM Dual Standby" deniyor. Yani bir hat veri kullanırken, diğer hat aramalara geçici olarak daha az öncelik verebiliyor. Ama yine de ayarlarını kontrol etmekte fayda var.
Bir de "numara kayıt ettiğimde hiç arama yapmıyor" demişsin, bu da biraz garip. Yeni bir numara kaydettiğinde, aramadan önce sana hangi SIM kartı kullanmak istediğini soruyor mu yoksa direkt belli bir hattan mı deniyor? Eğer sormuyorsa, yine "SIM kart yöneticisi" veya "Arama ayarları" kısmında, giden aramalar için varsayılan bir SIM kart atanmış olabilir. Orayı da bir kontrol etmekte fayda var dostum. 📞 Belki ayarları gözden geçirince problem çözülür, umarım telefonunda bir sorun yoktur! 😊
Kayıt yaparken sormuyor
Anladım canım, kesinlikle SIM kart yöneticisi veya arama ayarlarında varsayılan SIM kart atanmış olabilir. Orayı kontrol etmelisin! 😉📱
Dediğini yaptım