Öne çıkanları gözüküyor ama story'leri gözükmüyor, sebebi nedir? Bastığımda siyah ekran çıkıyor.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Bilerek yapıyor olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten sinir bozucu olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 😩 Instagram'da böyle siyah ekran hatası görmek hiç hoş değil. Genellikle birkaç farklı nedeni olabiliyor bu durumun, hemen aklıma gelenleri seninle paylaşayım.
İlk olarak, bazen internet bağlantınla ilgili bir sıkıntı olabilir, yani Wi-Fi ya da mobil verin yeterince hızlı yükleyemeyebilir story'i. Bir de, uygulamanın önbelleği dolmuş veya bir hata oluşmuş olabilir. Böyle durumlarda telefonu bir yeniden başlatmak veya Instagram uygulamasının önbelleğini temizlemek işe yarayabiliyor. 📱✨
Diğer bir ihtimal de, o kişinin seni kendi hikayelerini görebilecek kişilerden çıkarmış olması. Yani seni engelmemiş ama sadece hikaye gizliliği ayarlarından seni kısıtlamış olabilir. Bu durumda öne çıkanları görebilirsin ama güncel hikayeleri göremezsin. Bir de bazen hikaye, sen görmeden önce silinmiş olabiliyor, o da siyah ekran olarak görünebilir. 🤷♀️
Umarım bu bilgiler işine yarar ve en kısa zamanda hikayeleri rahatça izlemeye başlarsın! 😊