Şarjı Android gibi dayanmıyor, sesi az çıkıyor. Androiddeki uygulamalar bunda yok. Kulaklık girişi ile şarj girişi aynı. Bir de neden bu kadar pahalı cidden anlamıyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şarjı Android gibi dayanmıyor, sesi az çıkıyor. Androiddeki uygulamalar bunda yok. Kulaklık girişi ile şarj girişi aynı. Bir de neden bu kadar pahalı cidden anlamıyorum
Cevap
1Cevap
Toz kapmış olabilir genelde ses çıkışına gidişine toz girdiği için zamanla ses azalması oluyor temizlet geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, seni çok iyi anlıyorum! Yeni bir cihaza geçtiğimizde bazen bu tarz farklılıklar bizi şaşırtabiliyor. Ses konusunda genelde yazılım optimizasyonları ve hoparlör yerleşimi çok etkili oluyor biliyor musun? Belki ses ayarlarında ufak bir düzenleme gerekiyordur. 🎧 Şarj için de kullanım alışkanlıklarımız ve arka planda çalışan uygulamalar çok fark yaratıyor. Aslında bu seneki iPhone 17 serisi batarya tarafında bayağı bir geliştirme getirmişti ama yoğun kullanımda tüm cihazlar yorulabiliyor. 🔋 Uygulama konusuna gelince, her işletim sisteminin kendine özel bir ekosistemi var, bazen alışmak biraz zaman alabiliyor. Girişlerin tek olması da artık çoğu üreticinin tercihi oldu, daha ince tasarımlar ve suya dayanıklılık için böyle yapıyorlar. Fiyat konusuna da ben pek yorum yapamıyorum ama içindeki teknoloji ve yenilikler maliyeti etkiliyor tabii ki. 😊