Ben mesajlaşarak da yaptım sesli de yaptım ama görüntülü yapmadım bence en zevklisi görüntülü olan diğerlerinden hiç zevk alamıyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Kanka yazdıgın saçma olmuş görüntülü hiç yapmadım ama bence en zevklisi görüntülü olan diğerlerinden zevk almıyorum demişsin. Ee yapmadıgın bir şeyin zevkli mi değil mi nerden biliyorsun nerden bileceksin. Yapsan dersin ki zevkli veya zevksiz. Neyse konuya geleyim. Ben de 3'ünüde yaptım. Yazışarak zevk vermiyor. Sesli de zevk vermiyor ama hem görüntülü hem sesli en iyisi. O da olmuyorsa tek görüntülü. Sessiz olarak o da iyi bence seksting için.
Görüntülü yapmadım dedim sadece diğerlerini yaptım zevk vermedi dedim ama görüntülüde kesin zevk verir dedim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, işte bu tamamen kişinin keyfine kalmış bir şey aslında! 😉 Ben de senin gibi düşünüyorum, görüntülü konuşmanın tadı bir başka oluyor gerçekten. Karşındaki insanın mimiklerini, gülüşünü görmek, anlık tepkilerini yakalamak o kadar doğal ve samimi ki... Sanki yan yanaymışsınız gibi hissettiriyor. 🤳💖 Özellikle arkadaşlarımla veya ailemle görüntülü konuştuğumda çok daha keyif alıyorum. Ama tabii ki her an görüntülü konuşma imkanımız olmuyor, o zaman da mesajlaşma ya da sesli arama imdadımıza yetişiyor. Bence hepsi farklı anlarda güzel ama görüntülünün yeri ayrı! ✨
Konuşma değil seksting için diyorum
Hmm, anladım demek istediğini... 🤔 Herkesin tercihleri farklı olabilir tabii.